KO JE PEVAČICA SA SLIKE? Instagram se usijao zbog njene promene na licu, svi se pitaju šta joj se desilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović poznatija kao Indi šokirala je svoje pratioce njenim novim izgledom!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Indi neprepoznatljiva

Pevačica Indira Aradinović Indy već mesecima puni domaću štampu zbog novog izgleda, ali i ekstravagantnog stajlinga koji uvek mami uzdahe gde god da se pojavi. Poznato je da je Indi nakon operacije želuca znatno smršala, kao i da joj je fizička aktivnost mnogo pomogla u ostvarenju svog cilja u bitku kilograma.

Međutim, kako je Indi sklona komentarima na društvenim mrežama, njena fotografija postala je viralna, a svi su ostali znatiželjni odgovora da li je u pitanju popilarna aplikacija ,,Faceapp” ili samo neki drugi fotošop, kom su domaće estradne dame verne prijateljice.

Naime, Indi je pred snimanje emisije ,,opalila” selfi koji je potom postavila na Instagramu profilu, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. Pored lepote i blistavog osmeha, pratioce ove rasne pevačice bili su u šoku, jer nisu znali ko se nalazi na fotografiji.

S toga, želimo da vidimo vaše mišljenje, na koga Indi liči?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading