BARBARA SA KRAGNOM, DARKO ISEKAO KREČARA, KRV NA SVE STRANE! Opšta tuča na proslavi 18.rođendana, za sve kriv Uroš Živković: SELJAČINO, MUVAŠ JE PRED MOJIM OČIMA!

Autor:

Zabava

15.10.2021

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak napravili su haos na proslavi 18. rođendana ćerke Srećka Krečara, a u javnosti su procurile fotografije iz bolnice nakon incidenta.

Republika

Foto: instagram.com/printscreem

Barbara Bobak i Darko Lazić se potukli zbog Uroša Živkovića

Darko Lazić i Barbara Bobak pre dve nedelje su se pobili na proslavi koju je povodom punoletstva ćerke organizovao Srećko Krečar, što oni pokušavaju da demantuju, ali uzalud.

U javnosti su se pojavile fotografije iz bolnice od te noći na kojima se vidi da Bobakova leži na bolničkom krevetu sa kragnom oko vrata, dok njen dečko Darko sedi pored nje. Fotografije su nastale neposredno po izbijanju incidenta, a za sve je navodno kriv Uroš Živković za kog je Lazić posumnjao da se nabacuje njegovoj devojci Barbari, te ga je napao pred svima.

Pesničili se pred svima

- Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: "Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - priča pevač koji je insistirao na anonimnosti.

Kako se navodi, Barbara je nasrnula na Darka kako bi zaštitila Živkovića, što je Lazića još više iznerviralo:

- I ona je bila pod gasom, a pokušala je da odbrani Živkovića. Vikala je na Lazića, izblamirala ga pred svima. Ni ona ne zna da se ponaša. Kasnije, kada su krenuli kući, njih dvoje su nastavili da se svađaju i udaraju. U kolima je tek bio haos. Barbara je povredila vrat. Morali su hitno da je odvezu u bolnicu. Tamo su nastale te fotografije. Eto, ona zna da demantuje jer ih je sramota šta su napravili pod dejstvom alkohola. Sramota ih je jer im se svi smeju što ne znaju da se ponašaju - završava pevač.

Uroš Živković uzdržan

- Ja sam se tu našao slučano. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Uroš za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading