PETAR GRAŠO SE KONAČNO OGLASIO! Pevač progovorio o vezi sa ćerkom svog velikog prijatelja, Hanom Huljić i njenoj TRUDNOĆI: IMA MNOGO TOGA ŠTO NE ZNATE!

Autor:

Zabava

15.10.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Petar Grašo se oglasio i prvi put u javnosti govorio o svojoj vezi sa Hanom Huljić, njenoj trudnoći i daljim planovima.

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Oglasio se Petar Grašo

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da je Petar Grašo stavio tačku na vezu dugu 24 godine, u kojoj je bio sa koleginicom Danijelom Martinović, te ubrzo uplovio u emotivni odnos sa Hanom Huljić, oglasio se i on, prenosi tportal.

 

 

Naime, on je naveo da pokušava da nađe vreme za odmor u vikendici i da se posveti berbi malina, kao i lovu na lignje.

- Meni je moj posao zabava, tako da nekog godišnjeg odmora nismo ni imali. Strašno smo se zaželjeli svirke, a očito su se i ljudi zaželjeli nas, tako da smo imali poprilično velik broj koncerata u celom regionu. Uhvatio sam možda pet, šest dana za kupanje i ribolov - ispričao je Grašo, uspešno izbegavajući pitanje ''postoji li nešto što ne znamo'', a onda je u jednom trenutku kratko i jasno odgovorio:

 

 

- Ima još puno toga! Ali o tome ja neću govoriti - uzvratio je muzičar, koji je u žiži javnosti otkad je javnost saznala za njegove turbulencije na ljubavnom planu, a nedavno se spekulisalo i da je Huljićeva u drugom stanju, što je pevač odmah dematnovao.

- Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita - rekao je pevač kroz smeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading