NEDAVNO SU DOBILI ČETVRTO DETE! Vujadin Savić konačno pokazao ĆERKICU, FOTOGRAFIJA od koje se topi SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević su dobili njihovo četvrto dete pre par dana, a sada je fudbaler konačno pokazao ćerkicu.

Republika

Foto: instagram.com/savicvujadin

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević već neko vreme uživaju u ljubavi

Odnos Vujadina Savića i Mirke Vasiljević godinama intrigira javnost. Nevenčani supružnici, nedavno su dobili četvrto dete, i tako zapušila usta, svim zlim jezicima, koji su naslućivali, da se njihov brak bliži krahu, zbog priča o Vujadinovom neverstvu.

Mirka Vasiljević se pre desetak dana, porodila, i tako na svet donela ćerkicu Aniku. Mirka je devojčicu rodila na Kipru, gde je porodica, stacionirana, zbog Vujadinovog fudbalskog angažmana. Sada je fudbaler objavio nakopon prvu fotku svoje naslednice i tako raznežio mnoge.

Foto: printscreen

Vujadin Savić i ćerkica

Naime, Vujadin je na svom Instagram profilu objavio emotivan momenat sa ćerkicom, koji je najverovatije uslikala Mirka. Fudbaler u naručju, na grudima, drži ćerkicu Aniku i gleda u daljinu, dok ona bezbrižno uživa kod tate, ispod ovog posta nizali su se mnogobrojni komentari pohvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading