ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA! JAVNOST ŠOKIRANA! Ceca je OVO krila dugi niz GODINA, a sada je sve OBELODANJENO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.10.2021

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne pesme od Cece Ražnatović su bile ekranizovane, a jedna od njih je i za pesmu "Kukavica" , koja iza sebe krije pomalo neverovatnu priču.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca Ražnatović je član žirija "Zvezde Granda"

Svetlana Ceca Ražnatović koja je od početka svoje karijere sarađivala sa Marinom, te su se u njenoj karijeri, samo nizali hitovi do hita. Brojne njene pesme su bile ekranizovane, a jedan od njih je i za pesmu "Kukavica" , koja iza sebe krije šokantnu i pomalo neverovatnu priču.

Mnogi nisu znali da je zapravo pevačica bila razlog, zbog kojeg su se glumci iz spota venčali. Naime, u njemu se kao glavni junak pojavio Goran Andrejić, koji je zbog učešća u spotu ubrzo dobio nadimak "Goran Kukavica". Goran je svoju životnu saputnicu, upoznao, ni manje ni više, već na snimanju spota, za pomenutu pesmu, a u brak je stupio, samo godinu dana, nakon izlaska spota, i to sa Tatjanom, koja je imala ulogu devojku, koju on u spotu vara sa pevačicom.

 

 

Ceca je kao prava Srpska majka, bila gošća na njihovom venčanju, a samo za njih je odpevala pesmu "Kukavica".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

15.10.2021 19:17

Ova frizura joj vise ne stoji.