KATARINA ŽIVKOVIĆ SE VRATILA PRAZNIH DŽEPOVA IZ ZAGREBA: Hrvati su velike STIPSE i u provodu su NULA!

Autor:

Zabava

15.10.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Živković nastupala je u Zagrebu nakon čega je otkrila da kući nije ponela veliki bakšiš, te da iako komšije zarađuju mnogo više od nas nisu laki na davanju para.

Republika

Foto: Promo foto

Katarina Živković otkrila kako je prošao nastup u Zagrebu

Pevačica Katarina Živković imala je nedavno nastup u jednom noćnom klubu u Zagrebu, pa je posle tezge ostala iznenađena koliko su Hrvati škrti kad je davanje bakšiša u pitanju. Kaća je za Srpski telegraf i Republika.rs ispričala da se odlično provela na nastupu, ali nije mogla, a da ne primeti razliku u davanju napojnica u Srbiji i kod komšija, koji, prema njenom mišljenju, zarađuju mnogo više od nas, te ih je nazvala pravim stipsama! 

 


- Skoro sam pevala u jednom zagrebačkom klubu i veselili smo se do ranog jutra, žurka je bila milina. Gosti su znali svaku moju pesmu, što me je stvarno iznenadilo, ali moram da budem iskrena i kažem jednu stvar. Što se tiče bakšiša, Hrvati su velike stipse! Vesele se s vama, ali bakšiša, kao u Srbiji, ni na vidiku! Retko odlazim u Hrvatsku, ali s nastupa sam se vratila presrećna jer je žurka bila na nivou! Spremna sam da zaboravim da su škrtice samo zato što sam se dobro provela. Oni su odlični domaćini i, mogu slobodno da kažem, jedva čekam da zakažem još neku tezgu - kaže Živkovićeva, koju čudi što komšije ne daju pevačicama napojnice jer veruje da im je standard veći nego naš: 

 

Republika

Foto: Promo foto

 

 

I dalje se plašim korone

Katarina je tokom septembra otkazala brojne nastupe zbog bolesti. Iako je sada dobro, kaže da maksimalno izbegava gužve zbog straha od zaraze koronavirusom. 
- Imala sam neke prehlade tokom septembra, pa nisam mogla da nastupam. Sve je to prošlo, ja sam od početka ove epidemije nekako izolovana jer sam se baš plašila zaraze. Uvek sam sve pozivala na oprez, to radim i danas jer je situacija i dalje teška. Vidimo svakodnevno po brojkama zaraženih kakvo je stanje. Naravno, život ne sme da stane, mora da se radi, ali uvek treba da se izbegavaju nepotrebna velika okupljanja. Ne idite u gužvu ako ne morate jer, kako kažu, bolje sprečiti nego lečiti - poručila je Kaća.


- Imam utisak da u Hrvatskoj imaju veće plate u odnosu na našu zemlju i da bolje zarađuju, ali su u provodu velika nula. U Srbiji uvek dobiješ dobar keš, čak i vrednije stvari. Najluđe što sam dobila bili su ključevi jednog skupog automobila. Čoveka je pogodila moja pesma i samo ih je izvadio i dao mi ih. Naravno da sam ga odbila, nikad ne bih prihvatila tako skup poklon, zamislite šta bih posle sebi nakačila na vrat. Bakšiš uvek grabim, a Srbi su narod koji na tome ne štedi. Pa mi se veselimo kao da nam je svaki dan poslednji, to ceo svet zna. Ali bolje da je tako nego da smo hladni kao ovi severnjaci. Obišla sam mnoge zemlje, svuda je lepo, ali znate kako kaže naš narod: "Svuda pođi, svojoj kući dođi" i apsolutno se slažem s tim! 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilija

16.10.2021 10:33

Ko te terao tamo?