ČUVAJ SE TAMO GORE, IZAĐI JOŠ JEDNOM NA SCENU: Potresne reči prijateljice Marka Živića teraju suze na oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Živić nakon duge i teške bolesti, zauvek je izgubio borbu za život, a njegovi prijatelji i porodica i dalje su u šoku nakon informacije da ih je glumac napustio.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Umro Marko Živić

Nakon informacije da je glumac Marko Živić zauvek skončao svoj život, nakon duge i teške bolesti, mnoge njegove kolege i prijatelji su se oglasili.

Voditeljka Dušica Jakovljević bila je u ekipi emisije ,,Audicija" u kojoj je Živić bio deo stručnog živija, te se od njega oprostila potresnim rečima.

 

Republika

Foto: Instagram.com

Dušica Jakovljević u suzama zbog smrti Marka Živića

- Bili smo najjača i najzabavnija ekipa ikada... Ništa me toliko nije pogodilo kao jedina vest koju prethodnih dana nisam želela da čitam u novinama. Kao da je to bila neka ružna bajka u čiji sam srećan kraj verovala. Dragi Marko, daj ispričaj neki onaj tvoj glupi vic koji smo skandirali, pa izađi na scenu, bar još jednom... Čuvaj se tamo gore, pa zavrti neki novi krug Audicije - napisala je voditeljka Dušica.

Odmah potom se na Instagram storiju oglasila i Markova koleginica Mileva Vasić, koja je samo poselila crno belu fotografiju na kojoj je preminuli glumac.

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Vasić se oprostila od Marka Živića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading