IMA MILIONE, A KUPUJE NA BUVLJAKU! Supruga Saše Popovića zgrožena komentarima ŽIRIJA Zvezda Granda, pa poručila: NE ZANIMA ME ŠTO KAŽU DA SAM SELJANKA!

Autor:

Zabava

14.10.2021

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović i pored novca koji poseduje, a kojim može da kupuje i nosi isključivo markiranu odeću vrednu po nekoliko hiljada eura i da živi luksuzno i bahato kao što mnoge poznate ličnosti i rade, ona se ipak odlučuje za jednostavnost i za urednost, pre nego za potpis na garderobi.

Republika

Foto: Republika.rs

Suzana Jovanović kupuje na buvljaku

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović nikad se nije isticala previše niti se hvalila luksuzom koji poseduje i skupocenom garderobom, već je otkrila da nekada nije imala novca da kupuje papreno skupe marke i da se oblači po poslednjoj modi, te da joj je još iz tog vremena ostala jednostavnost i skromnost, prenosi Svet.

 

 

Njen suprug je poznat kao ljubitelj skupocenih automobila i firmirane odeće, dok Suzana tvrdi da nije rob garderobe koja nosi natpise zbog čega je neretko na meti javnosti i modnih kritičara, a kako kaže nju to ne interesuje, te rado kupuje na buvljaku i toga se ne stidi.

- Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku. To je sve za ljude - rekla je pevačica i dodala da joj je neukusno što se u muzičkim takmičenjima potencira stajling učesnika.

 

 

- Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su uredni, čisti i ispeglani, a ne da vrište marke iz njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading