ČUDNE NAVIKE NA ESTRADI ŠOKIRAĆE NACIJU: Voditelj Pinka priznao šta voli da radi u kući, a tek da vidite zbog čega Ana Radulović ne može da zaspi! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

14.10.2021

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti se uglavnom trude da pokažu svoj luksuzan i buran život, kako na društvenim mrežama, tako i u medijima, bez da imaju bilo kakvu manu. Međutim, mi smo odlučili da otkrijemo i drugu stranu njihovih ličnosti, koja će vas možda u neku ruku iznenaditi. Naime, svedoci smo da mnoge estradne ličnosti mahom budu uhvaćene kako rade neke čudne stvari, koje su im prerasle u naviku.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević, Jovan Cvijetić Cvele, Ana Radulović, Anja Todorović

 

Mi smo odlučili da kontaktiramo poznate ličnosti među kojima su voditeljke, pevačice, rijaliti zvezde, muzički stručnjaci kako bi nam otkrili šta je ono što im je prerasno u naviku, a smatraju čudnim.

Rijaliti "Zadruga" i čudne navike!

Tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga" imali smo priliku da svedočimo raznoraznim momentima zadrugara, a njihove navike uglavnom su postale viralne na društvenim mrežama. Među istaknutijim zadrugari su Sloba Radanović, Luna Đogani, Miljana Kulić, Maja Marinković, ali i mnogi drugi. 

 

I dok su Luna i Sloba voleli da jedno drugom mirišu i ljube stopala, sa druge strane Miljana bi dezodorans prskala na intimne delove. Međutim, javnost je bila šokirana snimkom na kom se vidi kako Maja Marinković sedi na WC šolji, zavlači ruke, a potom iste približava ustima i nosu. Iako do sada nije objašnjeno šta se tada desilo, rijaliti fanovi veruju da je ova atraktivna crnka zapravo jela ostatke izmeta. 

 

Kontaktirali smo bivšu zadrugarku i studentkinju novinarstva Anju Todorović, koja nam je ispričala svoje čudne navike. Između ostalog, istakla je da voli bojanke za odrasle, ali nije želela da nam ispriča kakve se slike nalaze u njima.

 

 

- Jao, pa moram da priznam da volim da gledam one stranice ,,Udomi ljubimca", ne znam, volim da slažem puzle, iako imam 22. godine, preferiram da kupujem stvari u roze boji... Ima i jedna čudna navika, volim da bojim bojanke za odrasle. Znate svi, nije to čudna stvar, ali volim da gledam fudbal, mislim volim i da igram u slobodno vreme, jer sam se baš posvetila sada fakultetu -  ispričala je Anja za Republika.rs. 

Sa druge strane, nakon Anje, kontaktirali smo i voditeljku RED televizije, Anu Radulović, koja nam je ispričala da ona ne može da zaspi uveče, dok joj stan nije sređen pod konac. 

- Ne znam da li je to čudna navika, ali ja uveče ne mogu da legnem da spavam, ako mi u stanu nije sve sređeno, znači, ako ima i jedna čaša koja nije oprana ili neki sud, nema šanse da legnem. Baš sam bolesna po tom pitanju, volim da mi je sve pod konac, kao u apoteci, ja se osećam nekako mnogo lepše kada znam da mi je u stanu sve sređeno, da ne razmišljam o tome - ispričala je Ana Radulović za Republika.rs.

 

 

Bivši zadrugar i dečko Anje Todorović, Jovan Cvijetić Cvele takođe nam se poverio o svojim čudnim navikama, koje će vas sigurno iznenaditi. 

- Ja ne smatram da su te navike čudne, ali volim da gledam razna jela, dobra kola, standardno da gledam fudbal, igram igrice. Volim da spremam hranu i da probam uvek nova jela, iako nekad ne izgledaju primamljivo. Volim da mirišem sve, hranu, nove stvari, apsolutno sve što je novo volim da pomirišem - ispričao nam je Cvele

 

 

Voditelj Pink televizije Milan Milošević svoj privatni život ne voli da eksponira u javnosti, a kao neko ko je godinama u estradnim vodama, hteli smo da proverimo koje su njegove čudne navike. Britko pero novinarstva i šarmantni voditelj odgovorio je na poziv portala Republika.rs i otkrio nam koje su njegove čudne životne navike. 

 

 

- Ja sam zbog svojih navika postao pravi robot... Kod mene se odlično zna ad kada ustanem prvo idem da stavim džezvu na ringlu, pa tek ona na umivanje i ostalo u kupatilu što radim po buđenju. Tek kada skuvam kafu, zapalim cigaretu, onda palim telefon i internet i ne otvaram poruke dok ne završim prvu cigaretu. To traje godinama tako i ne menjam... Jedna od navika koje počinju da me opeterećuju za razliku od prethodne, koja mi prija, jeste ta da svaki put kada se izujem, cipele i patike prebrišem magičnom krpicom i sredim iz za cipelarnik. To je naporno, ali ne odustajem, ali je mnogo lakše, jer em što su uvek kao nove, em su spremne kada ponovo nekada dođu na rad za obuvanje - ispričao je šarmantni voditelj Milan Milošević za Republika.rs. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading