AFERA POLITIČAR I PEVAČICA DRMA ESTRADU! Tanja Savić u tajnoj vezi sa Stanivukovićem, a pevač jedva čekao da je otkači: NJANJAVA JE I LENJA!

Autor:

Zabava

14.10.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić u žiži je javnosti zbog navodne afere sa političarem Draškom Stanivukovićem, a malo ko se seća njene prve javne veze i odnosa sa kolegom.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić bila je u vezi sa Darkom Filipovićem

Mediji i javnost ne prestaju da bruje o navodnoj ljubavnoj aferi pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, koju je obelodanila voditeljka Jovana Jeremić, a malo ko se seća njenog prvog dečka iz ''javnosti''.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/tanja savic

Tanja Savić u navodnoj aferi sa Draškom Stanivukovićem

Naime, na početku karijere i svog uspona u pevačkim vodama, kao i pre odlaska u Australiju bila je u vezi sa svojim kolegom Darkom Filipovićem, a u periodu njihovog raskida on je otvoreno govorio o svemu:

- Nije mi žao što smo raskinuli i što nismo ostali zajedno. Više volim osobe koje su živahnije od ovih usporenih, i meni je ta njena usporenost mnogo smetala. Ne znam, ne bih voleo da mi je ona postala žena… I to što smo bili zajedno i to je previše, za mene - priča je Darko Filipović svojevremno za "Svet".

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Tanja Savić i Darko Filipović su bili u vezi na početku karijere

- Nisam se nadao da će biti bahata i arogantna, ali… Mislim da ju je brak promenio, sve te silne obaveze, pa to putovanje u Australiju. Veoma je teško funkcionisati i ovde i tamo jer moraš da budeš ili ovde ili tamo. Mislim da je po povratku preterala sa željom da naglo vrati slavu. Trebalo je na drugačiji način da se vrati u kolosek, a ne odjednom! Skandali, ludila. Ona je dobar vokal i ima sve kvalitete da bude velika zvezda, ali ne treba preterivati. Pauza nije bila problem, onaj ko je voli slušaće je i posle pet godina, ali nema potrebe za skandalima da bi se skrenula pažnja. Mislim da je sve to suvišno - otvoren je bio Filipović, a dodao je i da se Tanja uvek razlikovala od tada najbolje drugarice Slavice Ćukteraš.

Republika

Foto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić bile su najbolje drugarice

- Tanja je takva kakva jeste, uvek je ista, samo što istina izlazi na videlo sa zakašnjenjem. Slavica je oduvek bila buntovnik i išla glavom kroz zid, pokušavala da istera svoje. Ona nije bila folirant. Što na um - to na drum, kaže ti u lice sve što misli, a Tanja nije takva. Tanja je mnogo njanjava, lenja... Ona je u fazonu pusti, kako ide, neka ide. Nije borac kao Slavica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vojislav

14.10.2021 18:12

sta to koga briga ,ljudi nemogu da verujem o cemu ona nakaza prica da bi dosla do mrvice hleba,mislim o jovani

Ti

14.10.2021 21:54

Ćelavi, ostavi Tanju na miru. Čast ti je da te i pogledala takva zena, a ti je jos i ogovaras. Pravi dzentlmen. Puj!

Jojs

15.10.2021 14:24

Ide tamo gde je Lova tamo je živa vatra seva.