IVONA PANTELIĆ NEPREPOZNATLJIVA! Voditeljka iznenadila izgledom, a opaka bolest ju je zamalo koštala života! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dnevnika Ivona Pantelić iznenadila je sve novom objavom na svom Instagram profilu i totalno drugačijim izgledom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivona Pantelić neprepoznatljiva sa crnom kosom

Voditeljka Dnevnika, Ivona Pantelić jedno je zaštitnih lica Javnog servisa, a njen zaštitni znak je plava kosa, međutim to nije oduvek bilo tako.

Naime, Ivona je objavila na svom Instagram profilu fotografiju iz mlađih dana i crne kose.

- Bilo jednom u Parizu, 1993. godine. Ekipa Satelitskog programa na radnom zadatku. Pored mene verni hroničar i čuvar naših fotografija, poznati pariski fotograf Milojko Milanović - napisala je Ivona.

 

 

Njeni pratioci nisu ostali imuni na ovaj prizor, te su komplimenti ''pljuštali'' na sve strane.

- Prelepa

- Najlepša si

- Učinilo mi se na prvu da je Mila Jovović, prelepa si - samo su neki od komentara.

Voditeljka je pre izvesnog vremena otkrila je za magazin ''Hello'' da se borila sa rakom dojke, kao i kako je uspela da pobedi ovu opaku bolest.

 

 

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk - prisetila se Ivona, pa dodala kako joj je produžen život:

- ''Hajde, Ivona!'', nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - rekla je voditeljka, te navela da joj je podrška najmilijih bila najvažnija:

 

 

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane, nervirali su me komentari ‘strašno’ ili ‘pa, kako je to moguće’, izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vodenicar

14.10.2021 15:18

Koliko ovog sitnog puder brasna treba da se nanese na lice pa ,ja ga nemam toliko kad meljem zito celi dan