ODRŽANO PRVO ROČIŠTE MARINE I LAZIĆA: Dok se Darko baškari u Egiptu, bivša želi da mu OTME SINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić danas se pojavila na prvom ročištu, na kom se Darko Lazić nije pojavio, s obzirom na to da je otišao sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak na letovanje u Egipat.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić, Darko Lazić, Barbara Bobak

 

Danas je u toku dana održano prvo ročište bivših verenika Marine Gagić i Darka Lazića, povodom borbe za starateljstvo nad sinom Aleksejem. Marina je pristigla u Osnovno javno tužilaštvo u pratnji njenog advokata, a suđenje se održalo u Rumi. 

Međutim, poznato je da je pevač Darko Lazić juče otputovao u Egipat sa novom devojkom Barbarom Bobak, a portal Republika.rs ekskluzivno ih je ispratila, te su sa nama podelili zanimljive detalje iz života.

Kako prenosi TelegrafJesSet, Marina je u pratnji advokata stigla vrlo raspoložena, što se primetilo i nakon što se ročište održalo. Nakon održanog ročišta, Marina nije bila mnogo raspoložena za davanje izjava, pa je kratko prokomentarisala da je slučaj prepušten sudijama i organima pravde, te da će sačekati da oni donesu odluku shodno svemu što se bude iznelo na suđenju. 

Darko je najavljivao svoj susret sa bivšom verenicom Marinom, te da će na ročištu rešiti sve nesuglasice i nedoumice oko starateljstva nad naslednikom Aleksejem, ali je on ipak isplanirao put u Egipat i to na svoj rođendan. Lazić u izjavi za Republika.rs istakao da je egzotično putovanje zapravo ,,medeni mesec" sa njegovom novom devojkom Barbarom Bobak, te otkrio i šta mu je poklonila.

Republika

Foto: printscreen

Barbara Bobak uživa sa Darkom Lazićem

 

- Ovo je naš medeni mesec. Barbara je meni poklonila nešto što mi je najbitnije, ljubav - rekao je darko za Republika.rs.

Na pitanje da li će se sa medenog meseca vratiti sa srećnim vestima, a možda i sa detetom:

- Ne treba nama Egipat da bismo te stvari radili - našalio se Darko.

Marina Gagić tužila Darka Lazića zbog neplaćanja alimentacije!
Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić

Marina Gagić tužila Darka Lazića

 

Bivša verenica pevača Darka Lazića Marina Gagić tužila je svog bivšeg zbog, kako je tvrdila neplaćanja alimentacija za njihovog sina Alekseja. 

Oni će na ročištu utvrđivati koje će obaveze Lazić imati u odgajanju njihovog deteta. Kako navodi izvor blizak nekadašnjem Marini i Darku, ona zahteva puno starateljstvo i mesečnu alimentaciju u iznosu od 500 evra.

Sve što sam imala da kažem, rekla sam vama u svom intervjuu. Sve što imamo nas dvoje, rešićemo na sudu. Ceo slučaj je prepušten sudu i nadam se da će sve biti u redu - rekla je Gagićeva za Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading