OVAKO IZGLEDA ĆERKA RUŠKE JAKIĆ: Otac je napustio sa tri meseca, a onda je majka nagovorila na ovaj korak! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić svojevremeno bila je samohrana majka, muž ju je napustio kada je njihova ćerka Ana imala samo tri meseca, a onda kada je napunila 18. godina spojila ih je sudbina.

Republika

Foto: youtube.com

Ruška Jakić u emisiji

 

Čuvena ,,dama od stila" Ruška Jakić svojevremeno bila je jedna od najzapaženijih javnih ličnosti zbog njenih nastupa, velikom dozom samopouzdanja, ali i kao voditeljka kultne emisije, koju su svi voleli da prate. Ruška je uvek isticala da je ona Beograđanka sa stilom, a uvek je održavala njen damski stil i ekscentrični vizuelni izgled. 

Međutim, malo ko zna ko je zapravo ćerka Ruške Jakić, ne ističe se toliko u javnosti, a svi kažu da njih dve mnogo liče. U pitanju je Ana Nadeždić, koja se bavi lajkoučom, a studije je završila u Italiji. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ruška Jakić samohrana majka

 

Ruška Jakić je bila samohrana majka!

Eminentna Beograđanka Ruška Jakić ostala je sama, nakon što je dobila ćerku Anu, sa tadašnjim suprugom, koji ju je ostavio da se izbori za njihovo dete. Međutim, kako Ruška nije želela da joj ćerka odrasta bez očinske figure, upoznala je muškarca koji je uspeo da njenoj Ani nadomesti sve što joj je trebalo. U pitanju je Voja Milin, koji je Ani bio poput biološkog oca i uvek se trudio da joj bude podrška. 

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - rekla je jednom Ana.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Ovo je ćerka Ruške Jakić

 

Ana je nakon što je napunila 18. godina i postala punoletna, na nagovor majke Ruške upoznala biološkog oca, a potom je otkrila da je uvek imala samo jedno pitanje na pameti. 

Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo “gde si bio toliko godina...?” - ispričala je Ana za koju mnogi kažu da liči na majku Rušku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading