PRIJOVIĆKA NE SME DA MRDNE DOK FILIP NE ODOBRI? Pujla BRUKA, Pevačica šokirala priznanjem o odnosu sa Živojinovićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.10.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je u kakvom je zapravo odnosu sa njenim izabranikom Filipom Živojinovićem.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović otkrila sve o odnosu sa Filipom Živojinovićem

 

Ljubav Aleksandre Prijović i njenog izabranika Filipa Živojinovića intrigira javnost, dosta se spekuliše da njima u ljubavi ne cvetaju ruže, da postoje problemi koje ne mogu tek tako da prevaziđu, a ono što je sada atraktivna pevačica uradila šokiralo je sve. 

Aleksandra je prošle noći bila na otvaranju zimske sezone jednog prestonićkog kluba, a tom prilikom porazgovarala je sa predstavnicima sedme sile o novostima u njenom životu, a potom se dotakla i teme o odnosu sa Filipom

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović čestitala rođendan Filipu Živojinoviću

 

Prija se pojavila u uskoj, provokativnoj haljini, pa je otkrila da Filip baš voli da je vidi u tim izdanjima, te da nije ljubomoran, budući da je svestan koliko je ona uspešna kao estradna umetnica, šta više, imponuje mu kada je vidi sređenu i namontiranu. 

- On je oduševljen kad me vidi ovakvu, rekao mi je da izgledam odlično. Ja moram njega da pitam obavezno za sve i mnogo mi znači šta on misli. Tako sam i večeras. Mislim čim sam videla materijal haljine pitala sam ga šta misli o njoj, tako da uvek mi znači njegovo mišljenje i kada mi kaže da izgledam odlično - rekla je Aleksandra i šokirala sve, prenosi Kurir.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading