SIN MARINE TUCAKOVIĆ PROGOVORIO O SVESCI SA DUŽNICIMA: JA ĆU SE BORITI, TO JE KAO KAZNA!

Autor: Republika

Zabava

14.10.2021

10:53

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović progovorio o svesci sa dužnicima.

Instragram Printscreen

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a sahranjena je u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj poslednjoj želji. Kako su pisali mediji, ona je tokom života imala svesku u kojoj je zapisivala ko je koju pesmu od nje kupio, ali i ko joj nije platio. Tim povodom oglasio se njen sin Milan Laća Radulović.

twiter/Milan Laća Radulović

Objava Milana Laće Radulovića

 

- Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po "kojima se ništa neće zvati". U prevodu - pamtite je po pesmama njenim - napisao je Laća na Tviteru i dodao da pojedini mediji nisu pisali istinu vezanu za njegovu majku povodom priča da je ostavila svesku u kojoj se nalazi spisak dužnika.

Youtube/ RTV Pink Official

Marina Tucaković

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Komentari (0)

Loading