ESTRADNE ZVEZDE PRUŽILE PODRŠKU SRPSKOM NARODU: Kosovo je Srbija! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o neredima na Kosovu i Metohiji danas su potresli Srbiju, a estradne ličnosti pružile su svoju podršku našem narodnu sa te teritorije.

Republika

Foto: printscreen

Vladimir Tomović, Katarina Grujić

Danas je Srbiju potresla vest o neredima na Kosovu i Metohiji, koji su doveli do velikog broja teško ranjenih Srba. Suzavci, šok bombe, sirene, deset povređenih Srba i ostaci na stotine ispaljenih metaka rezultat su akcije koja je jutros oko 9 časova pokrenuta u Severnoj Mitrovici, a koja je stravična za naš narod koji je pre samo 22 godine preživeo NATO bombardovanje.

Mnoge je ova vest jako pogodila, a neke od estradnih zvezdi oglasile su se tom prilikom pokazavši da pružaju poruku celom našem narodu sa Kosova i Metohije.

Ovim povodom oglasila se na svom instagram profilu pevačica Katarina Grujić, koja je napisala samo:

Foto: printscreen

Katarina Grujić pružila podršku ljudima sa Kosva i Metohije

- Podrška za srpski narod na Kosovu i Metohiji. Uz vas smo!

Vladimir Tomović još jedna je poznata ličnost koja je osetila potrebu da pruži podršku svim Srbima na Kosovu. Bivši zadrugar to je, takođe, uradio putem društvene mreže instagram, rečima.

Foto: printscreen

Vladimir Tomović napisao je da je Kosova Srbija

- Da se razumemo, žao mi je svih ljudi koji pate, nebitno koje su rase ili boje kože. A sada me dobro poslušajte lažni dobročinitelji i humanitarci. Da se ovo što se dešava braći i sestrama na Kosovu i Metohiji radi bilo kome na kugli zemaljskoj jedva bi dočekali da napišete, podrška i pravda za nesrećni narod sa emotikonima tuge i suza u očima. Gde ste sada javne ličnosti? Bojite se da ne dobijete nekog hejtera koji će vam napisati morbidnu poruku u inboks nili vas otpratiti sa društvenih mreža? Bojite se da vam neće doći na nastupe? Stid i sram vas bilo!- napisao je Tomović, pa dodao:

- Meni nikad neće zabraniti da budem ono što jesam i što su mi bili preci. Kosovo je Srbija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading