KOMBINACIJA LEKOVA I ALKOHOLA JE DOVELI DO LAZE LAZAREVIĆ: Otkriveni detalji stravične noći i nervnog sloma Nevene Stamenković!

Autor:

Zabava

13.10.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja članica grupe ''Models'' i bivša narodna poslanica Nevena Stamenković Adžemović, našla se u žiži javnosti nakon što je doživela nervno rastrojstvo i odmah prebačena u bolnicu ''Laza Lazarević.''

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Nevena Stamenković Adžemović u trenutku nervnog rastrojstva bila je pod lekovima

Bivša poslanica i pevačica grupe ''Models'' Nevena Adžemović našla se u žiži javnosti nakon što je doživela nervno rastrojstvo, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu ''Laza Lazarević.'' Kako se navodi Nevena se godinama bori sa depresijom, a navodni razlog je razvod od Srđana Adžemovića i njena nemogućnost da se pomiri sa činjenicom da više nema lagodan život, prenosi Alo.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Nevena Stamenković Adžemović u ponedeljak veče prebačena je u bolnicu ''Laza Lazarević''

U ponedeljak veče Nevena se posvađala sa majkom i napravila haos u stanu, a onda kako se navodi popila nekoliko tableta za smirenje zalivši ih alkoholom, što je dovelo do nervnog sloma.

- Godinama se Nevena bori sa jakom depresijom. Nakon razvoda od Srđana ona nije uspela da se izbori sa činjenicom da više ne živi lagodnim načinom života na koji je navikla pored njega. Često je govorila kako se nije ovajdila nakon razvoda, te da alimentacijom koju dobija od bivšeg supruga ne može da pokrije ni osnovne troškove - kaže izvor blizak nekadašnjoj pevačici, i dodaje:

Republika

Foto: www.youtobe.com/Zadruga Offical

Nevena Stamenković Adžemović u depresiji nakon razvoda

- Ovo nije prvi put da ona na sve moguće načine želi da se „relaksira“ i zaboravi na sve životne probleme, ipak ovoga puta jaka kombinacija lekova i nedozvoljenih supstanci uticala je na to da se njeno stanje znatno pogorša. Kada je njena majka videla koliko joj je loše, odlučila je da pozove Hitnu pomoć. Kada su lekari ustanovili u kakvom je stanju, Nevena je prebačena u bolnicu „Laza Lazarević“.

Ona se trenutno nalaz pod nadzorom lekara, dobija jaku terapiju i za sad se oseća dobro, a jedino što želi jeste da se čuje sa sinom za kog najviše brine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading