NAKON BATINA, OTKRIVENO KADA SU POČELI PROBLEMI U PORODICI GRNČARSKI: Dragana se plašila Nebojše i zbog dece ostajala u braku, a završila IŠAMARANA!

Autor: Republika

Zabava

13.10.2021

12:10

Naizgled idiličan i nasmejan par i brak, završio je batinama i krivičnom prijavom, a kako stvari stoje problemi Dragane i Nebojše Grnčarski traju već godinama.

E-Stock

Dragana i Nebojša Grnčarski se razvode

Nekadašnja manekenka i suvlasnica modne agencije, Dragana Grnčarski nedavno je prijavila svog supruga Nebojšu Grnčarskog na nasilje u porodici.

Naime, ona kako se navodi nije više mogla da trpi višegodišnje psihičko, a zatim i fizičko nasilje, te je protiv supruga podnela krivičnu prijavu, a sa svoje troje dece se iselila iz zajedničkog stana i prešla u podstanare, jer nije više mogla da trpi uvrede i maltretiranje, prenosi Story.

Manekenka nije komentarisala ovu situaciju, a ni prijatelji i kolege bračnog para su uzdržani, ipak kako neki navode neslaganja između supružnika su počeli još pre deset godina, a brak koji je započet 1996.godine počeo je da puca nakon što su dobili srednje dete. Nebojša je imao izlive besa koje je Dragana pokušavala da smiri i izbalansira u potpunosti, prvenstveno zbog dece.

E-Stock

Dragana Grnčarski godinama trpela nasilje

Međutim, koliko god se trudila Dragana na kraju nije uspela da se izbori sa Nebojšinom prekom naravi, a svi njeni napori da brak opstane završili su se batinama koje je dobila od supruga, te na kraju i podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zbog nasilja u porodici.

Od trenutka kada su isplivali detalji bračnog kraha, manekenka nije želela ni sa kim da komunicira, a s druge strane Nebojša je izjavio da protiv njega nije podneta krivična prijava i da nije istina da je bio nasilan prema supruzi, prenosi Kurir.

 

Komentari (1)

Loading