SANJI MARKOVIĆ OSTVARILA SE NAJVEĆA ŽELJA: Magičan telefonski poziv glumici potpuno promenio život! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

12.10.2021

19:07

Sanja Marinković ušla je u srca miliona kada je u filmu "Toma" odigrala ulogu treće Tomine žene, Goce.

printscreen

Sanja Marković, Tamara Dragićević

Glumica Sanja Marković osvojila je srca miliona kada se pojavila u filmu i seriji "Toma", Dragana Bjelogrlića, kao treća žena legendarnog pevača Tome Zdravkovića.

Ipak, Sanjina priča potpuno je irealna, a sreću koju je doživela glumica teško je opisati rečima. Naime, glumica je jedno veče sedela sa društvom i slušala Šabana Šaulića, te je komentarisla kako bi volela da glumi ulogu Goce, žene Šabana Šaulića. 

 

 

Njena želja, na neki način, ispunjena je već narednog dana, kada je Sanju okrenuo reditelj Dragan Bjelogrlić:

- Noć pre sam sedela sa društvom i slušala Šabana Šaulića i rekla kako bi volela da igram Gocu, njegovu ženu. Kada me pozvao... stvarno sam mislila da se neko šali sa mnom! Ispostavilo se da je Goca i Tomina žena. Da bi bio veliki pevač moraš da imaš ženu Gocu.

 

 

Sanja je dosta strepela od premijere filma jer je se zaista unela u ulogu Tomine žene. Ona je, kako prenosi "Telegraf", jako zavolela Gocu, te se nadala da je svojom glumom ne razočara:

- Trudila sam se da nađem kod nje tu iskru istine života i jednostavnosti. Tu je njena lepota. Naizgled jednostavna žena, sa svim svojim mukama i problemima.

Komentari (0)

Loading