CECA U ZAGRLJAJU MLADOG PEVAČA! Ražnatovićeva razvukla OSMEH OD UVA DO UVA, a KOMENTARI samo PLJUŠTE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2021

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pokupila je sve simpatije, kako gledaoca, tako i učesnika, s obzirom da je Ceca oduvek pribegavala blažem pristupu kada su takmičari u pitanju.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ceca Ražnatović na snimanju Zvezde Granda

Od kako je došla u žiri emisije "Zvezde Granda", folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pokupila je sve simpatije, kako gledaoca, tako i učesnika, s obzirom da je Ceca oduvek pribegavala blažem pristupu, kada su u pitanju pevačka takmičenja. 

Mnogobrojni takmičari su okušali svoju sreću u najgledanijem, možda i najsurovijem muzičkom takmičenju, u kom su se očigledno kriterijumi za ocenjivanje podiguti na viši nivo. Uprkos talentu, ali i velikoj tremi kandidata, žiri nije imao mnogo razumevanja, te stoga su retki imali prilike da se na neki način istaknu i samim time ne ispadnu. 

Jedan od njih je i Aleksa Mihajlović, koga mnogi smatraju mladom nadom, a opet on ne krije da mu je čast uspeva da pridobije gladova naših najvećih pevačkih zvezdi, poput Svetlane Cece Ražnatović.

 

Mladi pevač je objavio fotku sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a u opisu te fotke je napisao - Čast i privilegija -, i time svima stavio do znanja, da je itekako zahvalan na svemu, a komentari pohvale su se samo nizali ispod njihove zajedničke fotke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading