BOLJE NEMOJTE DA SE KAČITE NA MENE! Darko Lazić RAZVEZAO jezik kao NIKAD, pa priznao: ANI SAM PLATIO CELU ALIMENTACIJU!

Autor: Republika

Zabava

12.10.2021

17:00

Popularni pevač Darko Lazić u velikom intervjuu govorio je o svemu što je u proteklom periodu intrigiralo javnost i punilo novinske stupce.

youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić progovorio o bivšim suprugama

Kako je u žiži javnosti konstantno zbog svojih nekadašnjih supruga, a i zbog trenutne veze sa Barbarom Bobak, Darko Lazić je sada odlučio da rasplete jezik o svim događajima koji su uzburkivali medije u proteklom periodu, ali je opet naveo da dosta stvari sa kojim je javnost bila obaveštena u proteklom periodu nije istina, te da kad je on u pitanju, "od muve se pravi slon", kako tvrdi pevač:

 

 

- Pišu dosta toga, većinom da. Ako ti neko da povod, neko nešto kaže, ne znači da je tako. Razumem, kad sam ja u pitanju, šta god da uradim, od muve se pravi slon, toliko sam zanimljiv medijima da je to neverovatno. I dalje se pitam zašto ja, zašto preko moje grbače, zašto svi preko mene hoće da postanu poznati, popularni, zašto sam ja toliko bitan?- dodaje pevač, a potom se nadovezao i na odnos sa bivšim suprugama:

- Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos. Tu se malo zeznula, jer ja više nemam mesta za greške i neću da ih pravim. Imam decu o kojoj moram da brinem u budućnosti i ako ja ne budem brinuo o njima i potrudio se da napravim nešto u životu za njih neće niko. Tačnije, ja ne želim da neko drugi bude taj koji će da brine o mojoj deci, a da ja ne budem tu - smatra Darko koji se takođe nadovezao i na odnos sa Marinom, koji po njegovim rečima i nije tako sjajan:

Instagram/Olivera Matijevic, E-Stock, ST/N. Pančić

Darko Lazić progovorio o Marini i Oliveri

- Mene je jako iznerviralo što Marina počinje sa tim da je ona previše brižna majka. Dobro, to je normalno da si brižna majka, ne treba o tome da priča, da se time hvali, to je sasvim prirodno i normalno. Nemoj pljuvati oca svog deteta, ja za tebe nikad neću reći ništa, da smo na krv i nož posvađani to je naša stvar, ne mora da ide u javnost. Sada je meni malo prekipelo jer ti mene pljuješ javno - kako ne pitam dete za mene, kako sam ja ovakakv i onakav.  Veruješ li ti meni da je istina mnogo gora nego što se priča? - nastavlja pevač, a onda se dotakao i Olivere, koja sa Marinom zbog medijske pažnje izgladila odnose po njegovim rečima:

Na primer, Olivera u mom životu nije niko i ništa. Marina je moja bivša devojka sa kojom imam dete. Olivera je moja koleginica sa kojim sam radio par puta. Sada su ona i Marina najbolje drugarice, a nisu mogle da se podnesu zato što je Marina bilja ljuborna na nju, jer smo radili par puta zajedno! Ne znam odakle Olivera, da upada u ovu priču, prepiske neke. Svi znaju da ja Instagram profil nisam koristio četiri godine, da je bio hakovan. Pa priča da, dok je Marina bila trudna, da sam bio sa Oliverom... Tada sam bio u banji, godinu dana sam bio čak nepokretan! Nemam pojma šta je tu istina, ne znam ni ja, mene zbunjuju. Da li sam ja bežao iz banje da bih bio sa njom, nepokretan i u kolicima?! To je neka njihova priča, kontam da su obe besne, ali Olivera nema za šta da bude. Verovatno joj je zafalilo medijske pažnje, pa je tu Marina malo upala, "sad ćemo mi da napakostimo Darku, da se udružimo".. Jako je tužno i jadno da ti sa nekim koga nisi mogao da podneseš, sad kao postaješ najbolja prijateljica da bi meni terala inat i da bi išla uz onu stvar, samo ispada jako smešno i pogrešno. Treba da se mane tih stvari, da me ostavi da živim svoj život, jer ja njih ne diram, bolje da ne diraju ni one mene.- završava Darko svoje izlaganje.

Podsetimo, Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak pobili su se sinoć na proslavi koju je početkom oktobra organizovao njihov kolega Srećko Krečar, povodom punoletstva ćerke, kako prenose domaći mediji.

Komentari (0)

Loading