OGLASIO SE BIVŠI MUŽ MODELSICE KOJA JE ZAVRŠILA U LAZI: Situacija je jako DELIKANTNA!

Autor:

Zabava

12.10.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe ''Models'' sinoć je hospitalizovana u bolnicu ''Laza Lazarević'' , a sada se konačno oglasio njen nekadašnji suprug, i otkrio šta je predhodilo celom tom haosu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Oglasio se bivši muž Modelsice

Nevena Stamenković Adžemović, nekadašnja članica grupe ''Models'' sinoć je hospitalizovana u bolnicu ''Laza Lazarević'' nakon što je usled nervnog rastrojstva koje je doživela njena majka pozvala hitnu pomoć.

Bivša pevačica je uz pratnju policije odvezena u bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama bila je pod dejstvom nedozvoljenih supstanci, a u trenutku nervnog rastrojstva njena majka je bila primorana da pozove Hitnu pomoć.

Foto: printscreen/youtube.com

Nevena Adžemović je sinoć hospitolizovana

Sada se nakon celog incidenta, oglasio njen bivši suprug, koji je objasnio da je bivša Modelsica sada stabilno, ali je ipak naveo da je situacija delikantna:

Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu – rekao je Srđan za Kurir.

Podsetimo, Modelsica je bila udata za Srđana Adžemovića koji je pre sedam godina uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja, a ona je tada vidno utučena odbila da razgovara na tu temu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading