PROCURILA FOTOGRAFIJA SA SILVANINE SAHRANE: Tragično je nastradala, a za njom je gorke suze ronila OVA PEVAČICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.10.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna pevačica Silvana Armenulić poginula je 1976.godine, a sada je procurila fotografija sa njene sahrane na kojoj se vidi pevačica Lepa Lukić kako roni suze.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Isplivala fotografija sa sahrane Silvane Armenulić

Pevačica Silvana Armenulić tragično je poginula u saobraćajnoj nesreći 10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd - Niš, kada se vraćala sa koncerta,a sa njom je nastradala i njena sestra Mirjana Barjaktarević koja je bila u drugom stanju i violinista Rade Jašarević.

Na društvenoj mreži Instagram pojavila se potresna fotografija sa Silvanine sahrane, a na njoj je Lepa Lukić koja roni gorke suze, a koja je inače u tom periodu sa Silvanom bila velika rivalka.

Lepa Lukić je jednom prilikom za medije ispričala kako je saznala da smrt koleginice, kao i da ga nikada neće zaboraviti.

 

 

- Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala. A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo. Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija. Od tada nisam sela za volan - ispričala je pevačica jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading