IVANA MARINKOVIĆA VERENICA IZBOLA, A ON JE ŠAMARAO: Isplivali DETALJI brutalnog obračuna, nađen u LOKVI KRVI pa dobio ZABRANU PRILASKA!

Autor:

Zabava

12.10.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnici i verenici Ivan Marinković i Jelena Ilić sinoć su se fizički obračunali nakon čega je Jelena makazama izbola Marinkovića, te je on prebačen u KBC Zemun, a sada je dobio meru zabrane prilaska Jeleni.

Republika

Foto: printscreen

Ivan Marinković dobio zabranu prilaska verenici Jeleni Ilić

Nakon što je rijaliti učesnik Ivan Marinković sinoć završio u policijskoj stanici nakon fizičkog obračuna sa verenicom Jelenom Ilić, njemu je izrečena mera zabrane prilaska Jeleni kao i hitno iseljenje iz stana u kom su živeli zajedno, prenosi Blic.

 

 

Naime, komšije su sinoć prijavile buku koja je dopirala iz stana u kom žive Ivan i Jelena, te da su na hodniku zatekli lokve krvi. Marinković je verenicu ošamario nekoliko puta, da bi nakon toga ona njega makazama ubola u predelu leve podlaktice, nakon čega je on prevezen u KBC Zemun gde mu je konstatovana ubodna rana, a on je policiji rekao da mu je povredu nanela verenica s kojom živi.

 

 

Makaze su uzete kao dokazni materijal, ali je Jelena priznala da ih je oprala. Nakon ovog incidenta, njih dvoje su bili na razgovoru sa službenikom za nasilje u porodici i tužiocem, a Ivanu je izrećena hitna mera da se iseli iz stana i zabrana prilaska Ilićevoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mikica

12.10.2021 10:24

Je li vama svima jasno koliko je ovo sve pogrešno? ON je dobio zabranu prilaska? On?