VELJKO JE SA NJOM ZBOG PARA!? Verica Rakočević priznala da FINANSIRA supruga, a onda usledio ŠOK obrt!

Autor:

Zabava

11.10.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević konačno je odlučila da progovori o brojnim šuškanjima u medijima, a u jednom intervjuu izjavila je da ona izdržava svog supruga.

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević već dugi niz godina uživa u ljubavi sa Veljkom

Brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića je neprestano pod budnim oko medija. Modna kreatorka je pre 8 godina uplovila u brak sa znatno godina mlađim kompozitorom i od tada oni svakodnevno pune medijske naslove, što zbog razlike u godinama, što zbog raznih spekulacija, koje kruže o njihovom odnosu.

Već godinama kruže razno razne priče o njivom ljubavnom odnosu, kao i o finansijama, te mnogi predpostavljaju da je Verica superiornija u odnosu na svog mlađeg partnera, kada su finansije u pitanju. Verica Rakočević konačno je odlučila da progovori o brojnim šuškanjima u medijima, a u jednom intervjuu izjavila je da ga ona izdržava i više od njega doprinosi kućnom budžetu.

 

 

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35.000 dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti - rekla je Verica za Story.

Veljko se inače pored komponovanja , posvetio i slikanju, koju mu znatno bolje ide, te ovaj mladi umetnik jako brzo očekuje veliki priliv novca od uloženog truda u pripremanje umetničkih radova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading