PEVAČICE ZARATILE ZBOG OTIMAČINE MOMKA: Borba Andreane i Prije ne prestaje da BUKTI zbog ovog MUŠKARCA!

Autor:

Zabava

11.10.2021

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i Aleksandra Prijović bile su dobre drugarice sve dok se nije desio problem.

Republika

Foto: printscreen

Aleksandra Prijović, Andreana Čekić

Aleksandra Prijović i Andrena Čekić bile su oduvek vrlo bliske. Njihove majke su obe imale kuće u Beču, te su se dve pevačice uvek družile. Međutim, odjednom je došao krah njihovog prijateljstva, te se postavilo veliko pitanje šta se desilo, na koje gotovo niko nije znao odgovor. Kako prenosi Pink.rs sada je napokon otkriveno šta se zaista desilo.

 

- Andreanina mama, baš kao i Borka, ima stan u Beču, a Aleksandra je ranije stalno dolazila kod njih, čak je umela i da prespava tu kad ima nastupe i gledala je Sonju kao drugu majku. Sonja radi u Beču i uvek se radovala kada njena ćerka i Aleksandra dolaze kod nje i volela je što se druže - ispričao je svojevremeno dobro obavešten izvor iz Beča, pa objasnio razlog svađe:

- Prve svađe krenule su zbog ljubomore Andreane, koja je smatrala da njena majka previše pažnje i stvari poklanja Aleksandri, pa je zbog nje često umela da se posvađa sa majkom. Ali prijateljstvo se okončalo kada je Aleksandrina mama Borka ušla u vezu sa dugogodišnjim Sonjinim dečkom. Tačnije, umešala je prste i preotela ga. Tada su i pevačice prekinule svaki kontakt.

Kako se može videti na fotografijama koje su se pojavile na  društvenim mrežama, Borka i Fahrudin srećno su zaljubljeni, a Aleksandra podržava svoju majku i srećna je zbog njenog izbora

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading