LUNIN BIVŠI UHVAĆEN U RUKAMA MUŠKARCA: Sloba Radanović se prepustio snažnom momku, ne skida osmeh sa lica! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović pohvalio se pratiocima na Instagramu da uživa na masaži, koja mu je preko potrebna!

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Sloba Radanović uhvaćen sa muškarcem

 

Popularni pevač Sloba Radanović došao je u žižu javnosti nakon što je u rijalitiju ,,Zadruga 1" prevario tadašnju zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar sa tada blogerkom, a sada pevačicom Lunom Đogani. Nakon što je izašao iz rijalitija, karijera ovog pevača išla je uzlaznom putanjom, a nedavno je izbacio i svoj album prvenac, dok su mu pesme postale sve hit do hita. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sloba Radanović prevario Kiju Kockar

 

Kako se puno troši na nastupima, u studiju, stresna putovanja, avioni, kola, Radanoviću je i više nego potreban odmor i relaksacija, što je sebi i priuštio, tako što se prepustio stručnim rukama izvesnog masera, koji je Slobu rasteretio stresa i nervoze. 

Radanović se na Instagram profilu pohvalio ovim trenutnom, te je pokazao svojim pratiocima da je pravi hedonista, da voli da uživa u masiranju. 

Republika

Foto: instagram.com

Sloba Radanović na masaži

 

Sloba Radanović se posle Lune Đogani skrasio pored Jelene Đuričanin!

Sloba Radanović je nakon izlaska iz rijalitija, po završetku burne afere sa Lunom uplovio u romansu sa prelepom Jelenom Đuričanin, koju je nešto kasnije i verio. Njih dvoje otpočeli su zajednički život, ne razdvajaju se, a kako su mediji saznali, Jelena ima savršen odnos sa Slobinom majkom Draginjom Radanović. 

Republika

Foto: Marko Pantić

Jelena Đuričanin, Draginja Radanović, Sloba Radanović

 

Mnogi spekulišu da će Sloba uskoro stati na ludi kamen sa Jelenom, te da će napraviti luksuznu i gala svadbu o kojoj će se pričati mesecima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pamela

11.10.2021 13:02

Sta stavljate ime Lunjare uz Slobu.. Sloba je poznati pjevac sa hitovima i uziva u ljubavi sa Jejom.. Dok lunjara je devojka bez zanimanja, propala pevaljka

Odgovori 17 53
pa

12.10.2021 17:15

@Pamela - zato sto je postao poznati pevac TEK POSLE VEZE sa Lunom ...i pre je lepo pevao pa nebitan ..pa bio je u pevackom takmicenju Pinkove zvezde PA NISTA ...i dalje NEBITAN! ..........Desila se Luna,ostalo znate

Odgovori 10 3
Ajde

11.10.2021 17:15

Pa mora da se stavi, volela ga je ko Boga dok je trajala zadrug 1. i jos 6 meseci naricala u u zadruzi 2. A onda je zlatni petao odleprsao.