MILICA DABOVIĆ PROGOVORILA O NASILJU, STRAHUJE ZA SINA: Ne želim da povuče na oca! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica Milica Dabović pre pet godina dobila je batine od tadašnjeg dečka, a sada otvoreno priča o roditeljstvu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Dabović košarkašica

 

Košarkašica i majka Milica Dabović je jedna od zastupljenijih javnih ličnosti. U medijima oduvek je bila kao vrhunska sportistkinja, koja je osvajala velike turnire u košarki, a ono što je sve šokiralo jeste kada se pojavila pred medije i priznala da je bivši dečko pretukao krvnički, zbog čega je morala da reaguje i policija, kao i sud. 

 

 

Pre skoro pet godina, Milica Dabović prijavila je policiji da je napadnuta u stanu u Johorskoj ulici na Paliluli, kako su tada preneli mediji. U tom trenutku nije bilo poznato da li se Dabovićeva javila bolnici, kako bi obavila pregled, ali je otkriveno da je ona prijavila svog bivšeg dečka Šima Šiklića Simona, te da je u tom trenutku policija već tragala za njim. 

- Milica ima podlive po telu i vratu, jer je Simon pokušao da je zadavi. Raspisana je potraga za njim - pisali su tada mediji. 

Ko je bivši dečko Milice Dabović?

 

Šime Šiklić u društvu poznatiji kao Simon je bivši rukometaš i to u nekoliko hrvatskih klubova. Inače je poreklom iz Beograda, ali je živeo u Francuskoj, gde je obavljao privatni biznis. On je uspeo da se dovoljno dodvori košarkašici Milici Dabović i uspeo da je osvoji. Nešto kasnije su počele burne rasprave, a pisalo se u medijima da je i najpoznatija naša starleta Soraja Sara Vučelić kriva za njih brodolom. Kako su tada mediji pisali, Soraja i Simon uslikani su u noćnom provodu, na jednom prestoničkom splavu, nakon čega je Milica napravila ljubomornu scenu, potom dobila i batine. 

Republika

Foto: instagram.com

Soraja Vučelić, Milica Dabović, Sime Šiklić

Šiklić je već odgovarao zbog nasilničkog ponašanja, poznato je da je protiv njega u decembru 2015. godine, nakon što je uhapšen, podneta krivična prijava kada je obezbeđenju jednog beogradskog tržnog centra naneo lake telesne povrede.

- Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama pre dva meseca učestvovala u kampanji Kurira Stop nasilju, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje - rekla je Milica za Kurir.

- Strahujem da će moj sin naslediti osobine svog oca - poručila je košarkašica u jednom intervju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading