BUDI NAJBRŽI I OSVOJI 100.000 DINARA GLEDAJUĆI OMILJENU SERIJU! Prati „Dinastiju i svake večeri možeš dobiti ovu vrednu nagradu! Evo i kako!

Autor:

Zabava

11.10.2021

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Republika

Foto: Promo foto

Serija Dinastija je srpska adaptacije planetarno popularne serije

Domaća adaptacija planetarno popularne serije „Dinastija“ osvojila je gledaoce u Srbiji, koji svakog dana od ponedeljka do četvrtka s nestrljenjem očekuju novu epizodu i nastavak priče o turbulentnom životu elitne beogradske porodice Kadić. Zanimljiva i intrigantna priča, fantastična glumačka ekipa i scenografija koja ostavlja bez daha su razlozi zbog kojih pratite „Dinastiju“, a sada ćete mati razlog više da ne propustite nijednu epizodu!

Republika

Foto: Promo foto

Serija Dinastija

Naime, glavni sponzor serije „Dinastija“, mobilni operter nove generacije Globaltel, odlučio je da nagradi vas, verne gledaoce TV Pink i ove visokobudžetne domaće serije, i to sa ni manje ni više nego 100.000 dinara. I ne brinite, nije ništa komplikovano – sve što treba da uradite jeste da nastavite gledate „Dinastiju“.

Republika

Foto: Promo foto

Serija Dinastija donosi nagrade

Od ponedeljka, tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Republika

Foto: Promo foto

Serija Dinastija puna je napetih ljubavnih odnosa i intriga

Dakle, osim što ćete uživati u uzbudljivoj priči o Kadićima, u napetim ljubavnim odnosima, intrigama, prevarama, preokretima i porodičnim tajanama koje se kriju iza zatvorenih vrata luskuznih vila, imate priliku da osvojite i 100.000 dinara – i to svake večeri od ponedeljka do četvrtka kada se serija emituje na TV Pink.

Republika

Foto: Promo foto

Globaltel

Podsetimo, otkako je najavljeno snimanje domaće verzije ove popularne sapunice, vlada veliko interesovanje, a početak emitovanja opavdao je očekivanja publike. Od prve epizode, gledaoci u Srbiji bez daha prate život porodice Kadić i svih onih koji su u njihovoj blizini, a svaka nova epizoda donosi i nova uzbuđenja. Zbog toga je svakim danom sve više vas koji gledate „Dinastiju“, a sada ćete svakako imati dodatni motiv da od ponedeljka do četvrtka u 22 časa budete uz TV Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading