OTKRIVENO KO JE OTAC NJENOG DETETA: Marija Petronijević krila je svog izabranika, a sada je iznela detalje!

Autor:

Zabava

11.10.2021

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Petronijević krila je ko je otac njenog deteta, a sada je otkrila detalje o tome.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Petronijević glumica

Ulogom u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja" glumica Marija Petronijević privukla je veliku pažnju javnosti. Glumica se nakon toga preselila na selo gde je otpočela miran život. Na selu Marija je pronašla ljubav svog života, a ubrzo je i zatrudnela. Kako prenosi "Espreso", trudnoću je dugo krila od očiju javosti, a odbijala je i da pokaže svog izabranika.

- Što se bebe tiče, stići će uskoro. Krajem meseca ili početkom sledećeg. Prva tri meseca su bile prisutne neke mučnine, koje mi nisu dozvoljavale da radim u punom kapacitetu, a sada se nekako držim- kroz osmeh kaže Marija koja žuri da na imanju sve bude završeno pre nego što dođe beba, ali i zima.

Upravo zbog svih obaveza koje ima, ona priznaje da nije stigla da spremi sve što joj je potrebno za dolazak prvog deteta:

- Ako mi verujete, nisam još uvek sredila kutak. Gde ima mesta za dvoje, ima i za troje. Tako da će beba deliti prostor i okruženje svojih roditelja, što i jeste valjda najbitnije. Pol još uvek ne znam.

 

 

Iako je njen život pod lupom javnosti, ona je uspela od medija da sakrije muškarca sa kojim je u vezi i sa kojim čeka dete.

- Muškarac koji me je osvojio je jedan običan muškarac, koji je imao pre svega dovljno sluha da čuje šta je ono što govorim, a onda i dovljno pameti da može da se nosi sa ženom kao što sam ja. A nije lako - tajenstvena je i dalje Marija po pitanju svog izabranika sa kojim je svila gnezdo upravo u Visibabama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Poaro

11.10.2021 11:10

Vama ce da ksze kvazi novinsrčići.

Samo ona zna

11.10.2021 22:17

Možda je to neko ko je brao jagode sa njom.