ACA ILIĆ ŽESTOKO PLATIO GREŠKU: Nije hteo da ide sa Biljanom i to ga je SKUPO KOŠTALO!

Autor:

Zabava

11.10.2021

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Ilić nije hteo sa svojom suprugom, Biljanom Jevtić u šoping i to ga je skupo koštalo.

Republika

Foto: instagram.com/Aleksandar Aca Ilić

Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić

Popularna pevačica Biljana Jevtić u medijima se ne pokazuje često, a kada se i sazna nešto o njoj, uglavnom je vezano za porodicu, sa kojom, čini se, živi pravu idilu.

Naime, kako prenosi "Objektiv", pevačica je jednom prilikom otkrila zanimljivu priču kako je njen suprug Aca Ilić opekao  jer nije hteo sa njom i njihovim sinom u šoping. 

- Bili smo u Parizu i sad Aca nema strpljenja za šoping. A krenuli smo da kupujemo nešto za Ivanov osamnaesti rođendan, a on je odlučio da sedne i popije kafu dok nas čeka - počela je priču Bilja pa dodala:

 

 

- Pošto je seo na Jelisejska polja kafica mu je ispala skuplja od našeg šopinga, još je morao par komada da popije jer je kupovina trajala.

Aca je zaista zažalio kada je video da jedna kafa košta čak 20 evra, a kada se prisetio tog događaja rekao je:

- Još stižu oni, neznajući za priču i kaže Bilja: ”E hoćemo i mi kafu”, a ja viknem: ”Ne valja nešto, kisela je, ajde mi da idemo dalje”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading