DEČKO OSTAVIO ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ: Spakovao kofere i otišao za Ameriku, pevačica odlučila da uradi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović odlučila je da sredi stan na Dorćolu, u kom će živeti sa dečkom Đorđem Kuljićem, koji je zbog poslonih obaveza otputovao za Ameriku.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Anastasija Ražnatović uređuje stan

 

Dečko Anastaije Ražnatović Đorđe Kuljić otputovao je poslovno u Ameriku, a pevačica je ostala u Beogradu kako bi dovršila uređivanje njihovog stana na Dorćolu.

Međutim, mladi biznismen spojio je lepo i korisno, pa se u pauzama od poslovnih obaveza provodi sa društvenom u Viskonsinu, dok njegova lepša polovina juri po radnjama kako bi dekorisala luksuzni dom u centru Beograda.

 

 

Kuljić je na Instagram okačio fotografiju na kojoj on i njegovi prijatelji sede oko logorske vatre u dvorištu vile koja se nalazi pored jezera u Viskonsinu. On je želeo da sa njim pođe i Anastasija, ali je ona odlučila da ostane u Beogradu. 

 

 

- Đorđe je morao zbog posla u Ameriku i želeo je da mu se Anastasija pridruži kako bi je upoznao sa svojim društvenoim. Njega, osim biznisa, za Ameriku vežu i studentski dani, kao i prijatelji koje je tamo stekao. Međutim, Anastasija nije modla da krene sa njim zbog svojih poslovnih obaveza, reklamiranja kozmetike koju je nedavno izbacila, ali i zbog toga što želi da završi uređenje njihovog doma. Oni su već deo toga uradili, ali su ostale sitnice, a Anastasija hoće što pre da skocka stan. Želi da, kada se Đorđe vrati, sve bude cakum - pakum, kako bi zajedno uživali - otkriva izvor za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mimica

10.10.2021 22:26

Da ga bruka tamo.

Odgovori 12 3