VUK MOB OTKAZAO SVE TEZGE ZBOG ZDRAVLJA: Otkrio istinu o KORONI, povlači se sa estrade! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni reper Vuk Mob otkrio je da li je zaista zaražen koronavirusom, a potom šokirao da je odlučio da stavi tačku za sada na nastupe.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Vuk Mob otkrio istinu o koroni

 

Vukadin Gojković javnosti poznatiji kao Vuk Mob, nedavno je okačio na svom Instagram profilu stori u kojem je istakao da je bolestan, ali je za Kurir otkrio da nije reč o koronavirusu. 

Reper je video-snimkom zabrinuo veliki broj svojih fanova, jer je napisao kako je u kućnom karantinu, zbog čega su korisni društvenih mreža pomislili da se na nekom od mnogobrojnih nastupa i on zarazio koronavirsuom. 

Republika

Foto: instagram.com

Vuk Mob u kućnoj izolaciji

 

Reper Vukadin je u telefonskom raszgovoru otkrio kako trenutno uživa u odmaranju kod kuće i da neće žuriti sa ponovnim zakazivanjem nastupa.

- Hvala Bogu, nije korona. Imao sam dva, tri dana visoku temperaturu, sve preko 38 stepen i baš mi nije bilo dobro. Kada sam dobio temperaturu, nisam bio siguran o čemu se radi, pa sam otkazao nastuoe. Sada se osećam dosta bolje, nemam temperaturu, top mi je! U pitanju je bio stomačni virus, ali ću ostati još neko vreme kod kuće - ispričao je reper,  a potom dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob nije zaražen koronom

 

- Što se nastupa tiče, nigde ne žurim... Iksren da budem, trenutno mi je lepo ovako, prija mi da se malo odmaram kod kuće. Još nemam pojma kada se vraćam tezgama, ne razmišljam previše o tome - istakao je Vuk Mob.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

11.10.2021 08:52

Nikakve tezge on nije imao. Možda da zakupi tezgu na pijaci.