LEPA LUKIĆ ZA DLAKU IZBEGLA SIGURNU SMRT: Pevačica otkrila da je trebala da bude u kolima sa Silvanom, evo šta ju je SPASLO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić godinama kasnije otkrila je detalje o kojima javnost nije znala. Naime, ona je trebala da bude u kolima sa koleginicom Silvanom Armenulić u noći kada je poginula, a samo jedna stvar ju je spasila sigurne smrti.

Republika

Foto: youtube.com

Lepa Lukić za dlaku izbegla smrt

 

Okrutna sudbina na današnji dan 1976. godine odnela je život čuvene pevačice Silvane Armenulić, koja je doživela stravičnu saobraćajku, koja ju je odvela direktno u smrti. Poznato je da ona u noći kada je poginula, nije ona sedela za volanom, već njen menadžer, a pored njih bila i njena tada trudna sestra. 

Silvana se te noći vraćala sa nastupa koji je imala u Aleksandrovcu, na auto-putu Beograd-Niš nastradili su Silvana, njena sestra Mirjana Barjaktarević i Rade Jašarević, koji je zapravo vozio auto. Nekoliko godina kasnije otkrilo se da je u toj poslednjoj životnoj vožnji trebala da bude i pevačica narodne muzike Lepa Lukić

 

 

Lepa Lukić je kasnije ispričala šta ju je sačuvalo od sigurne smrti, a taj dan kada je saznala za Silvaninu smrt nikad nije zaboravila. 

- Trebalo je da budem da istom koncertu gde je Silvana pevala. Ali, ja sam se baš tada uspavala... A onda mi je, u dva sata noću, neko zakucao na vrata. Ja mislila pljačkaši, kad ono novinari. Rekli su mi zašto su došli. Hteli su da znaju šta se dešavalo, da li se pilo... Nisam znala o čemu se radi. Onda su mi kazali da je Silvana poginula. Stravična tragedija... Od tada nisam sela za volan - ispričala je čuvena pevačica jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading