NEBOJŠA GRNČANSKI TVRDI DA DRAGANA LAŽE O NAPADU: Ona mene maltretira, ušla je u ALKOHOL! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Grnčanski napao je svoju suprugu Draganu, kako ona tvrdi, preti joj je i maltretirao, a sada je ispričala sve detalje.

Republika

Foto: E-Stock

Nebojša Grnčanski nasrnuo na suprugu Draganu Grnčanski

 

Nakon šok informacije da je Nebojša Grnčarski prijavljen zbog maltretiranja supruge Dragane, zbog čega je reagovala policija, ona je smogla snage i progovorila o svim detaljima. Naime, Nebojša je presreo suprugu Draganu na ulici, vređao je i pretio, a ona je sada detaljno objasnila kako je sve izgledalo. 

- Oko 9 časova jutros izašla sam iz stana koji sam iznajmila u tajnosti kako bi se sakrila od Nebojše koji se nalazi u drugom stanu u centru grada. U stanu živim sama jer sam bila prinuđena da troje dece ostavim sa njim. Kao i svaki put, iz zgrade izlazim vrlo oprezno kako me niko ne bi video. Uputila sam se ka pijaci "Bajloni" da bih kupila namirnice. Na putu do pijace ušla sam u ulicu Đorđa Jankovića iz pravca Venizelosove. Na samom početku ulice primetila sam Nebojšu Grnčarskog koji mi ide u susret. On se nalazio sa druge strane ulice, preko puta mene. Spustila sam kišobran kako me ne bi video. Skrenula sam u Skadarsku ulicu ubrzanim hodom. Na polovini ulice videla sam Nebojšu kako me prati. Kada je video da sam ga primetila, obratio mi se rečima: "Stani je*aću ti majku, kur*etino jedna, sahraniću te, zapamtićeš me za ceo život. Nisam ništa odgovorila, nastavila sam da hodam i ušla sam u menjačnicu koja se nalazi u ulici Cara Dušana. Zamolila sam radnika da pozove policiju, jer u tom momentu nisam imala mobilni. Radnik se uplašio, dok je Nebojša stajao ispred i vređao me. Par dana unazad nije uspeo da me pronađe, pa mi je slao preteće poruke tipa: "Je*aću ti majku, videćeš ti ko sam ja" - navela je Dragana.

Republika

Foto: E-Stock

Dragana Grnčanski ispričala sve detalje o napadu Nebojše Grnčanskog

 

Sa druge strane, Nebojša je istakao i tvrdio da do nikakvog nasilja nije došlo, pa je tvrdio kako Dragana laže i izmišlja priče. 

Podsetimo, ovaj incident prijavljen je policijskoj stanici Stari grad, oko 9 časova ujutru, a Grnčarskom je izrečena mera zabrane kontaktiranja i prilaženja Dragani.

- Tvrdim da nikakvo fizičko i psihičko maltretiranje sa moje strane prema Dragani nije bilo. Ona je u poslednje vreme ušla u alkohol i tada su nam se pojavili problemi u braku. Ona je mene maltretirala kad je bila pod dejstvom alkohola. Posle letovanja otišao sam sa troje dece u selo. Tada me je porukom obavestila da se iselila u drugi stan. Ostao sam sam da se brinem i staram o troje dece. Za dva i po meseca samo ih je tri puta posetila. NIko od nas ne zna ni gde je ni čime se bavi. Nadam se da ćemo naše nesuglasice rešiti na miran način u brakorazvodnoj parnici. Molim vas da zarad naše troje dece više se ne bavite našim životima - rekao je Nebojša Grnčarski, preko Kurir.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading