DARKO LAZIĆ IZBAČEN IZ PORODIČNOG DOMA: Barbara dovela Branku do tačke pucanje, SKANDAL u Brestaču! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Lazić, otkrivaju komšije, navodno je izbacila sina Darka Lazića iz porodičnog doma i to zbog njegove nove devojke Barbare Bobak!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić i Barbara Bobak žive zajedno

 

Popularni pevač Darko Lazić već uveliko živi u Beogradu, a ljubavno gnezdno snio je sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak, zbog koje je ostavio verenicu Marinu Gagić. No, kako se priča po Brestaču, sa njegovim izborom da se osamostali i da živi sa devojkom, njegova majka Branka Lazić se ne slaže. Darko se posvađao sa majkom, a ona ga je navodno izbacila iz porodične kuće. 

Komšije popularnog pevača otkrivaju kako je Branka uočila da će Marina zabraniti Laziću da viđa njegovog sina Alekseja, kog je dobio tokom ljubavi sa bivšom verenicom, ako se Barbara useli u porodičan dom. Želeći da to spreči, Branka je navodno izbacila svog sina iz kuće, a onda mu je poručila da joj je svega preko glave i da ne želi da pati za unucima zbog njegovih ,,pevaljki": 

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darka Lazića majka izbacila napolje

 

Branka je očajna, jer ju je u poslednje tri godine svašta snašlo. Prvo Darkova nesreća i briga da li će uopšte preživeti. Unuku Lorenu ne viđa uopšte. Smrt muža je dokusurila, a sad opet problemi Marine i Darka. Ma, na izmaku snage je. Nema ona ništa protiv Barabare, ali je pokušavala sinu da objasni da prvo treba da sredi situaciju sa Marinom, pa tek onda da se eksponira sa drugom, ali ne vredi. Branka je vezana za malog Alekseja, neće da dozvoli da i njega ne viđa kao i unuku. Pokušala je sve to da objasni Darku, ali je onda nastao haos, on je skočio i rekao joj da mu se ne meša u život - priča izvor, prenosi Alo.rs i dodaje

Branka mu je rekla da živi za unuke i da neće dozvoliti da i Alekseja ne viđa zbog tamo nekih pevaljki. To je Darka baš naljutilo, pa se drao i vikao na nju. Zbog toga mu je Branka rekla da napusti kuću. On je isti dan spakovao stvari i odselio se u Beograd gde sada živi sa Barbarom. Čujem da je slab sa tezgama, jer se sada bavi njenom karijerom i ugovara joj svirke. Sebe je u potpunosti zapostavio, što takođe boli njegovu majku.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić i njegova nova devojka Barbara Bobak

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading