ŽELJKO ŠAŠIĆ SA ARKANOM IŠAO PO CECU! Pevač progovorio o prošlosti, pa nikad jače opleo po Lukasu: Ukrao je moju foru!

Autor:

Zabava

10.10.2021

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Željko Šašić prisetio se prošlosti, pa progovorio o Arkanu i Ceci i isprozivao Acu Lukasa.

Republika

Foto: printscreen, ST/D. KADIĆ, ST/Vlada Lukić

Željko Šašić, Svetlana Ceca Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Aca Lukas

Popularni pevač Željko Šašić gostovao je u emisiji "Balkan info" gde se prisetio kako je to bilo devedesetih kada su mnogi umetnici nosili sa sobom pištoje, ali i kakvo je bilo druženje da opasnim momcima tog doba.

- Evo sećam se da su i mnoge moje kolege bile naoružane. Da, i pevači i muzičari su nosili utoke, znaš, kao za svaki slučaj. - Ne bi valjda pucao?, kažem jednom. Pa moram da se branim? Ko će tebe da dira, ćuti tu i sviraj. Ja nisam nikad nosio oružje, mada sam mogao. I to legalno. Meni je cela familija radila u vojsci-  rekao je Šašić.

Željko se ovom prilikom prisetio i odnosa sa Arkanom, ali i sa Cecom, sa kojom je Šašić imao duetsku pesmu i spot na insistiranje Marine Tucaković i Fute:

-Arkan me je gotivio, ja sam bio jedan od retkih muškaraca na koje on nije bio ljubomoran. On jedini nije bio moj gost od tih žestokih ljudi tog vremena, zato što niti je pio niti je pušio. Sav je bio strejt. Ponekad sam razmišljao - zamisli šta bi bilo da ovaj čovek popije malo. Čak za njegovim stolom nije smelo da se puši i pije. Za spot nije pravio nikakve probleme, jedino mu je smetalo što Svetlana puši cigaru.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Željko Šašić kaže da je Arkan samo njega zvao da idu po Cecu

Ističe da je on bio jedini od kolega koga je Arkan pozvao da pred svadbu idu po Cecu:

- Zvao me da idemo po Cecu u Žitorađe pred svadbu. Bilo je to usred noći - Žeki, rekla Svetlana da dođeš po nju. Mi krećemo noćas. A ja došao sa tezge, ništa spavao nisam. Ali sam otišao.

Jedna od nezaobilaznih tema i ovoga puta je bila i knjiga Ace Lukasa u kojoj je, između ostalog, pominjao i Šašića. Govoreći o Acinoj knjizi Šašić kaže da to "i nije pisao on već Vanja Bulić":

- I to je jako brzo i bezveze napravljeno. To je tabloidna neka priča. Svi kradu moje fore, ja sam prvi rekao da ću napisati knjigu. A to sam rekao jer ja nemam dobar odnos sa novinarima pošto njima ne treba neka moja priča već oni žele da naprave mene kako njima odgovara. Onda sam rešio da zapisujem za sebe nešto. I jednog dana kad sve to bude dovoljno dobro onda se to objavljuje. A ovo Lukasovo je apa-drapa, ja ti pričam a ti zapisuješ. I za tri dana gotova knjiga. Ne verujem da su tu sve informacije tačne.

Republika

Foto: ST/Vlada Lukić

Željko Šašić tvrdi da nije istina da ga je Aca Lukas podigao iznad proseka

Na konstataciju voditelja da se i on pominje u knjizi, Željko je tražio da mu da neki primer pa je voditelj citirao iz Acine knjige:

“Sonja je pre mene bila supruga mog kolege Željka Šašića, kome sam pomogao da se izdigne iznad prosečnosti i napravi zavidnu karijeru".

- E vidiš drugi deo rečenice je notorna laž. Znaš šta je istina? Istina je kontra. Pazi – on meni pomogao. Pa ko je prvi izašao? On i jeste klavijaturista. On nije nikakav pevač. Pazi, on meni pomogao?! Glupo mi da pričam o tome, da se kačim sa Lukasom. Znaš da zna da piše ona pisma, a ima i Mirkovića. Ona njihova otvorena pisma traju tri dana. Ne bih da mu ja budem opet tema. A možda čovek stvarno misli da je on meni pomogao. Možda je zaboravio. Oni zaboravljaju ko je kome pomogao. Ali ja imam argumente. Ali koga interesuje ta priča-  rekao je na kraju Šašić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading