GILE ODUVAO KIJU KOCKAR: Muzičar pevačici pokazao gde joj je mesto! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.10.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Gojković Gile pokazao je pevačici Kiji Kockar gde joj je mesto.

Republika

Foto: printscreen

Srđan Gojković Gile, Kija Kockar

Pobednica "Zadruge 1" i pevačica Kija Kockar pokušala je da svoju karijeru podigne stepen iznad te je imala svoju prvu debitantsku ulogu kao glumica u seriji "Aviondžije". 

Snimak njene prve uloge pojavio se na društvenim mrežama, a scena je izazvala veliku pažnju s obzirom da ona glumi ulogu pevačice opčinjene Srđanom Gojkovićem Giletom, frontmenom popularne grupe "Električni orgazam".

Ona mu je u seriji rekla da se nada da će njih dvoje nekada sarađivati, na šta ju je Gile samo oduvao, potapšavši je po ramenu uz osmeh koji je pokazivao da mu je neprijatno. Možemo pretpostaviti da bi u realnom životu, pevačica dobila sličan odgovor, s obzirom na to da kolika je zvezda frontmen "Električnog orgazma".

Republika

Foto: printscreen

Srđan Gojković Gile oduvao Kiju kockar

Čak je i lik stjuardese predviđen da opiše ovaj blam, te na konstataciju ja sam pislila da pominjete Kiju Kockar, ona odgovara:

- Koga?

Lik Kije ovde je opisan kao pevačica koja je popularna, ali svakako ne ni blizu dovoljno da bi mogla da pomisli da pita Gileta za saradnju, pa čak ni stjuardesa ne zna ko je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brana

10.10.2021 14:20

Nemojte se saliti ljudi.Kakva Kija,kakva pevacica?!Da Gile s njom ima nesto vise od ljubavi za jednu noc u toaletu kafića nije pojmljivo.Čovek je YU rok legenda nije potrebno da se starletišete i pokusava da se banalizuje spajajući ga sa ovom ženom za koju zna samo polusvet koji gleda Pink tv i koji prati rijaliti program!?Nema smisja i tu mora da se podvuce crta,polusvet sa polusvetom a ostali kako zele,bez medanja i laži.

Odgovori 127 48