CECA OTKRILA ZAŠTO NIJE BILA NA PROSLAVI VELJKOVOG ROĐENDANA

Autor: Blic, Republika

Zabava

13.12.2017

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a na Kopaoniku je dva dana slavio sa prijateljima, ali na ludoj žurki nije bilo Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca na Veljkov rođendan bila na koncertu kolege 

Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i prijatelja.

Iako je prethodnih godina pravio žurku za svoj rođendan kojoj su prisustvovali mnogi prijatelji porodice Ražnatović, Veljko, Cecin prvenac, ove godine je odlučio da divan dan slavi sa najbližim prijateljima i bez mame.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
veljko je ove godine prvi put sam organizovao rođendansko slavlje 

Ceca otkriva da je ovo prva godina da je Veljko sam organizovao svoje slavlje na kojem je okupio svoje društvo. Veljko je rođendan dočekao na Kopaoniku, da bi se zatim žurka nastavila čitav dan.

- Postoji sada neki novi trend da se rođendani dočekuju uveče, pa se sutra slavi ceo dan. Tako je i on uradio. Na Kopaoniku je proslavio rođendan sa prijateljima i sestrom, a onda se vraćaju za Beograd. Ovo prvi rođendan koji je on slavio bez mene, sa svojim prijateljima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Iako nije bila na rođendanu, Ceca se sa sinom čula u ponoć 

- Dok su bili mali, o žurkama sam odlučivala ja, sada kada su veliki, oni vode brigu o svojim žurkama, a ja o mojim. Zato ja došla da njegov rođendan proslavim sa svojim kolegom Miroslavom Ilićem, kojem je takođe rođendan kada i mom Veljku - rekla je Ražnatovićeva.

Iako nije slavila rođendan sa sinom Ceca se sa njim čula u ponoć, a otkrila je šta joj je poželela:

- Kao majka na prvom mestu sam mu poželela da je živ i zdrav. Sve ostale želje može da ostvari sam, a ako mu zatreba pomoć, svakako da ću biti tu da mu se nađem - iskreno kaže folk zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading