GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA NEPOZNAT DETALJ IZ BRAKA SA ZORANOM ŠIJANOM: Pevačica priznala da je bila GLUPA!

Autor:

Zabava

10.10.2021

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Goca Božinovska progovorila je o braku sa Zoranom Šijanom i otkrila do sada nepoznat detalj.

Republika

Foto: printscreen

Goca Božinovska otkrila je detalj iz braka sa Zoranom Šijanom

Popularna pevačica Goca Božinovska nedavno je postala baka, kada je njen sin Mirko Šijan dobio bebu Zorana Šijana sa svojom izabranicom Bojanom Rodić.

Porodica Šijan tada je bila u centru pažnje, a sada je Goca ponovo upala u oko medijima zbog gostovanja u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković.

Goca je tom prilikom otkrila tajnu iz njenog braka sa Zoranom Šijanom, po kome je njen unuk i dobio ime.

- Jedna vrlo pametna osoba, neću je imenovati, jer je poznata ličnost, mi je svojevremeno rekla pre dvadesetak godina dok sam još bila u braku sa Zoranom, nešto vrlo pametno i poučno: “Živiš sad život, prestala si da pevaš, ti moraš da imaš neki svoj ‘crni fond’, to što ti da, skloni. Pamtićeš moje reči jednog dana”, i ja je poslušam. Ali šta se desi kad si glup-  priča Goca kroz smeh, pa nastavlja:

 

 

- Ja skupim, tad su bile marke, skupim nekih hiljadu maraka, nastala neka frka u kući, ja kažem: “Dođi da vidiš šta ja imam” i izvadim sve kako bi se pohvalila da sam poštena, misleći da će me više voleti, glupača… Umesto da sam kupila sebi, otišla u butik, doterala se… To je savet svim ženama, voli sebe, jer će te više voleti tvoj muškarac, ništa drugo ne dolazi u obzir. Ako ne ceniš sebe, kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

10.10.2021 08:25

Bila glupa, to je trajno stanje!