ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK SORAJE I ANE KORAĆ! Vruće IZDANJE STARLETA ostaviće muškarce BEZ DAHA! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

09.10.2021

20:30

Starlete Soraja Vučelić i Ana Korać najbolje su drugarice već dugi niz godina, a neretko koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno na nekom putovanju.

printscreen

Soraja Vučelić i Ana Korać su dugo prijateljice

Starlete Soraja Vučelić i Ana Korać najbolje su drugarice već dugi niz godina, a kako se viđaju samo po inostranstvu, odlučile su da ponovo zajedno otputuju negde. Ipak, bez obzira što je došlo hladno vreme njih dve na snimku šetaju gradom u oskudnim kobinacijama u kakvim smo inače navikli da ih srećemo. 

Naime, Soraja je postavila snimak, gde sa oduševljenjem očekuje svoju najbolju prijateljicu Anu Korać uz povike "Ko je meni došao".

Inače, nedavno se šuškalo s obzirom da su se Ana Korać i njen bivši Dejan Dragojević našli na istoj proslavi koju je organizovao Marko Miljković, da će doći do pomirenja, ali izgleda da do toga nije došlo, a na snimku se može videti da Ana odlično zabavlja i bez njega. S druge strane kada se spoje dve najbolje drugarice, očekuje se nazaboravan provod, a kako će provesti predstojeće dane, ostaje da ispratimo.

 

Komentari (0)

Loading