RELJA POPOVIĆ UHVAĆEN KAKO VARA NIKOLIJU SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Reper se oglasio i potvrdio da ima NOVU DEVOJKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2021

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović optužen je da je prevario svoju voljenu Nikoliju Jovanović sa kojom ima dve predivne ćerke, a sada je isplivao detalj koji je sve šokirao.

Republika

Foto: Marko Pantić

Relja Popović prevario NIkoliju Jovanović sa plavušom?

 

Reper i muzičar Relja Popović je u skladnom braku sa pevačicom Nikolijom Jovanović, sa kojom još uvek nije stupio u bračne vode, ali su već dobili dve predivne ćerkice. Njih dvoje važe za onaj svetski ljubavni par, koji iza sebe nema skandale i trzavice. Nikolija i Relja potrudili su se toliko da sakriju privatan život, zbog čega su uvek na meti, jer nikome nije jasno kako uspevaju da očuvaju svoju ljubav pored posla kojim se bave. 

Međutim, društvene mreže su izgorele nakon što se pojavila vest da je Popović uhvaćen sa novom devojkom u jednom beogradskom tržnom centru u bioskopu, sa kojom se ljubio. 

Na Tviteru se pojavio status jedne korisnice, koja je opisala kako je sve izgledalo od reči do reči. 

Republika

Foto: prinskirintviter

Otkriveno da Relja Popović ima novu devojku

 

- Relja Popović uhvaćen je prošlog četvrtka u bioskopu u tržnom centru sa drugom devojkom. Ljubili su se na zadnjem sedištu, ona je nosila masku sve vreme. Kad je pri izlaženju skontao da je provaljen, lik je bukvalno pobegao od nje. Ona ima kratku, plavu kosu.

Reper Relja se kasnije oglasio na Instagram profilu i potvrdio ove navode korisnice sa Tvitera i rekao da ima novu devojku, sa kojom je srećan. 

- Da me ne pitaju ljudi, istina je da imam novu devojku - napisao je Relja na Instagram storiju. 

Međutim, dva dana kasnije, njegova lepša polovina, Nikolija, koja je svoju liniju dovela do savršenstva nakon porođaja, objavila je fotografiju na Instagramu, na kojoj se vidi da je promenila boju kose u plavo, a i da se ošišala. Sasvim je jasno da je devojka iz statusa, koja se ljubila sa Reljom u bioskopu zapravo bila Jovanovićeva. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading