LUDELI ZA PEVAČICOM: Mima Karadžić i Sergej Trifunović jurili Anu Nikolić po Adi Bojani!

Autor:

Zabava

09.10.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić i Sergej Trifunović nisu samo partneri u seriji "Dinastija", oni su i privatno bliski, a posebno su se provodili daleke 2009. kad su na Crnogorskom primorju snimali film "Pare ili život".

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ/TV Prva/Printscreen

Sergej Trifunović i Mima Karadžić 

Kako domaći mediji prenose tada su obojica bili ludi za Anom Nikolić koja se pojavljuje u pomenutom filmu. Kako izvor prenosi, jurili su je kao sumanuti na Adi Bojani i po Bečićima gde se snimao film.

- Sergej i Mima su stari šmekeri, iako postoji razlika u godinama, to im nikad nije bila prepreka da se druže i zajedno ganjaju ženske - objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana Nikolić

- Zato sad i jesu sjajan tandem za seriju, a sećam se kako su obojica te davne 2009. bili ludi za Anom Nikolić. Jedva su čekali da je upoznaju i da s njom rade kadrove. Ludo su se tada zezali i Ana ih je prihvatila, ali ortački. I danas su dobri s njom, a tada im je čak pomagala da muvaju statistkinje. Šou je bio sa njima, znam to jer sam radio kao organizator, pa se dobro sećam svih detalja - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MarkoM

10.10.2021 07:59

Ja se ne secam da je Sergej Trifunovic glumio u seriji Pare ili Zivot??