ŽENI SE BRENIN SIN!? Devojka Viktora Živojinovića pokazala BIDERMAJER, društvene mreže se ZAPALILE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.10.2021

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brenin sin i Sandra Miljković su dugo već u žiži javnosti zbog šuškanja da je njihova ljubav doživela krah, međutim poslednja objava Sandre, navela je sve da pomisle da oni njihovu vezu planiraju da ozvaniče i na papiru.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Viktor Živojinović i Sandra Miljković

Iako su Brenin sin i Sandra Miljković dugo već u žiži javnosti zbog šuškanja da je njihova ljubav doživela krah, oni su se na iznenađenje svih ponovo zapratili na društvenoj mreži Instagram, i tako svima stavili do znanja, da ipak nije sve tako crno.

Međutim, sada je usledio šok obrt kada je Brenina snajka objavila novu fotku, te su mnogi pomislili da uskoro staju i na ludi kamen. Naime, Sandra Miljković je objavila fotku sa bidermajerom, a upravo opis koji je stavila je sve zaintrigirao.

Foto: printscreen

Sandra Miljković uhvatila bidermajer

- Ljudi, sedmi po redu. Definitivno više ne stajem da hvatam bidermajer - napisala je Sandra, a upravo ta njena objava, zapalila je društvene mreže, te mnogi naslućuju da će uskoro njihovu vezu ozvaničiti i na papiru.

Podsetimo, Viktor i Sandra u ljubavi su dve godine, a nagađanja o njihovom raskidu pojavila se nakon što je Viktor sa Instagrama obrisao fotografije sa lepom plavušom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading