STIŽE NAJVEĆI HIT IKADA! Saša Matić SNIMIO DUET sa Jelenom Rozgom, društvene mreže se USIJALE!

Autor:

Zabava

08.10.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić je za dve decenije uspešne muzičke karijere snimio je pesme bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. a sada je odlučio i da snimi duet sa poznatom pevačicom Jelenom Rogom.

Republika

Foto: Promo

Sasa Matić na koncertu

Saša Matić je za dve decenije uspešne muzičke karijere snimio je pesme bez kojih ne može da prođe nijedno slavlje. Među mnogobrojnim baladama koje su obeležile njegovu karijeru, pevač je uživao u popularnosti hitova, koje je snimio i sa nekim poznatim velikanima sa domaće javne scene.

Kako saznajemo, Saša se ovog puta odlučio da snimi duet sa poznatom splitskom pevačicom Jelenom Rozgom, a po mišljenju mnogih to već sluti na veliki hit.

Foto: printscreen

Sasa Matić i Jelena Rozga snimili duet

Inače, bez obzira što je ovaj popularni dvojac u dobrim prijateljskim odnosima, nakon snimljenog dueta, uslediće sigurno i koncerti gde njih dvoje ukrštati glas, ali javnost ipak ne pamti da su oni često osim prijateljske imali i poslovnu saradnju. Mada ne sumnjamo da će ova njihova zajednička pesma, biti jedna od najbolje rangiranih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading