UPALA U TOTALNU PARANOJU ZBOG SVOG NEPROMIŠLJENOG PONAŠANJA: Severina pukla skroz, briše komentare sa društvenih mreža!

Autor:

Zabava

08.10.2021

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Severina Vučković potpuno je poludela od kada je napravila nekoliko veoma ružnih poteza i svima se pokazala u negativnom svetlu, te sada pokušava da zataška svoje manipulativno ponašanje.

Republika

Foto: prinbtscreen

Severina je potpuno poludela

Nakon afere sa direktorkom osnovne škole koju pohađa njen sin Aleksandar i pretnji koje joj je upućivala zbog čega je direktorka bila promorana da podnese krivičnu prijavu protiv nje, Severina Vučković je načisto poludela i pomahnitalo počela da briše sve komentare sa svojih društvenih mreža.

Zbog bahatog ponašanja, nepromišljenih poteza i poganih reči koje je upućivala kome je stigla, počela je opsesivno da kontroliše sve i briše sopstvene komentare sa društvenih mreža Fejsbuk i Instagram, koje je manijakalno slala ljudima.

Republika

Foto: E-Stock, Tanjug/M. Milivojević

Severina potkačila i Patrijarha Portfilija

Dokaz da je upala u totalnu paranoju jeste činjenica da je pevačica počela da briše poruke i iz sopstvenog telefona u strahu da bi neko mogao doći do njih i u potpunosti je uništio. Na ovaj način pokušava da opere svoju ni malo lepu i čistu biografiju, zataškava psihičko maltretiranje ljudi koje je svakodnevno činila, što joj ipak ne polazi za rukom jer kao što niko nije zaboravio ni video snimak od pre nekoliko godina koji je ugledao svetlost dana, tako niko neće zaboraviti ni pretnje direktorki škole, pedagogu, Porfiriju i mnogim drugima, koje je maltretirala i manijakalno uznemiravala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovica

08.10.2021 21:47

Jednoj devojčici koja je 1989.god. nastupala kao deo baletske grupe sa njom i koja je čekala da joj se potpiše uz posvetu, kada je rekla da se zove Danica, Severina je prokomentarisala : Staro četnički ime. Devojčica je bila ćerka protojereja u Zagrebu. Još 1989.godine!!!