CECA I BOGDAN PRAVE VELIKU SVADBU: Otkrivamo sve detalje o odnosu pevačice i osam godina mlađeg dečka! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

08.10.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ceca Ražnatović javnost je pozitivno iznenadila javnost kada je svima predstavila novog dečka Bogdana Srejovićeva.

Republika

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović prave veliku svadbu

 

Ljubav Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića iznenadila je celu naciju, kada su objavili zajedničku fotografiju društvene mreće i portali su se usijali od komentara. 

Ceca je posle dugo godina prvi put predstavila javno svog ljubavnog partnera, a definitivno da se pored nje podmaldila. 

 

 

Dečko Cece Ražnatović!

Mladi biznismen Bogdan Srejović uspeo je da osvoji, do tada neopsvojivu pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, o čemu su brujali svi mediji. Srejović je Cecu oborio sa nogu, a njihova razlika u godinama dodatno im pomaže u njihovom odnosu. Ceca je prvi put posle dugo godina predstavila osam godina mlađeg dečka, koji je definitivno uneo novu svežinu u njenom životu. Ovome se niko nije nadao, pa je vest o njihovoj ljubavi postala tema broj jedan. 

Bogdan iza sebe već ima jedan brak, tokom kog je dobio predivnu ćerkicu, koja je lepotu povukla na oca. 

 

 

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović na Kipru!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović otputovali su na Kipar, odakle su objavili snimak na Instagramu, na kom se može videti raskošna vila pevačice koju poseduje. Poznato je da Ceca voli da odlazi na Kipar kako bi se odmorila i skupila energiju za nove poslovne poduhvate, a ovog puta povela je i svog izabranika. 

Bogdan je na svom Instagram profilu objavio snimak vrelog i sunčanog dana, a po kadrovima može se zaključiti da su otputovali na Kipar, gde će uživati u narednom periodu. 

Svadba Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića!

Mi smo hteli da otkrijemo šta datumi rođena Cece i Bogdana otkrivaju o njihovoj budućnosti, te smo popričali sa ekspertom u numerologiji Ivkom, koja nam je ispričala da je ovom ljubavnom paru zapisana čak i velika svadba. Ivka nam je ispričala da će Ceca i Bogdan imati malih nesuglasica, ali da će njihova ljubav doživeti procvat, iz koje će se roditi brak. 

Ceca uživa u ljubavi, ona je generalno tip da nikako ne voli je neko guši u vezi, a Bogdan se tu lepo snalazi, sve je dozirano. Međutim, doćiće do malog, naglšavam malog prezasićenja u novembru, što je i prirodno, ali prevazilaze krizu vrlo brzo. Njih dvoje neće raskinuti, bar ne vidim ovde, ali kao i svi parovi, imaće malih kriza, što opet kažem, sasvim je normalno. 2022. godine od aprila do juna velika verovatnoća za ulazak u brak! Njih dvoje, ako dođe do braka, napraviće veliku svadbu, što i priliči takvoj pevačici kao što je Ceca. Album kao što sam još 2020. godine rekla, neće biti ove, već 2022. godine u aprilu Ceca ulazi u studio. Polje zdravlja je pod pritiskom, mora cele zime da strogo vodi računa o zdravlju - ispričala nam je Ivka. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nislija

08.10.2021 18:53

Otišli na Kipar kako bi upoznali kuma Arkana.