HOĆE LI NAS NARODNJACI OVE GODINE PREDSTAVLJATI NA EUROSONGU? Aca Lukas, Zvezde Granda učestvuju na ovogodišnjoj Beovoziji!

Autor:

Zabava

08.10.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Aca Lukas najavio pobedu na "Evroviziji".

Republika

Foto: printscreen

Zvezde Granda takmičiće se za odlazak na "Pesmu Evrovizije"

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije" u narednoj godini biće održano u Rimu, gde ćemo, a Radio-televizija Srbije potvrdila je učešće na ovom, 66. po redu, festivalu popularne.

Ove godine, po svemu sudeći, predstavnik Srbije mogao bi da bude neko od učesnika prethodnih sezona takmičenja "Zvezda Granda", a najglasnije o toj temi pričaju Zorja Pajić, prošlogodišnja finalistkinja ovog takmičenja, kao i Aleksandar Radivojević, jedan od pevača iz tima Marije Šerifović koji se takmičio 2018/2019. godine. 

 

 

- Moj suprug i ja smo pisali pesmu, sada se rade samo detalji i uskoro ću je poslati na konkurs. Od Beovizije očekujem veliko iskustvo, ali i pobedu. Publika na Evroviziji ne zna koliko su pevači popularni i poznati u svojim zemljama. Nemam strah jer je za ovo potrebno samopouzdanje, a pevanje je moj najveći kvalitet- rekla je Zorja za "Alo!".

Republika

Foto: printscreen

Aleksandru Radojeviću pesmu za "Evroviziju" piše autor pesme "Loco loco"

Aleksandar Radojević potvrdio je da će učestvovati s pesmom koju za njega piše autor pesme "Loco, loco", koju je prošle godine izvodila grupa Hjurikejn.

- Samo čekam Nemanju Antonića da završi aranžman i produkciju, prijaviću se jer konkurs još uvek traje. Od Beovizije očekujem svoje najbolje medijsko pojavljivanje kako vokalno, tako i vizuelno. Pričao sam i s mojom mentorkom Marijom Šerifović, odobrila je koncept i ideju, ali ona čeka finalnu verziju pesme- rekao je mladi pevač.

Ipak ovi mladi pevači imaju žestoku konkurenciju, s obzirom da je pobedu na takmičenju za "Pesmu Evrovizije" najavio Aca Lukas.

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas najavio je pobedu na takmičenju "Evrovizije"

- Dogodine u Rimu, daće Bog- rekao je Lukas kojem je pesmu radio Vladimir Graić.

- Od prijava koje stignu na konkurs, komisija sastavljena od eminentnih muzičkih urednika RTS-a izabraće kompozicije rukovodeći se isključivo njihovim umetničkim kvalitetom. Ukoliko nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima ekskluzivno pravo da samostalno izabere kompoziciju- navedeno je na zvaničnom sajtu Javnog servisa Srbije uz objašnjenje da će javni konkurs biti otvoren do 1. decembra 2021. godine..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading