MIA BORISAVLJEVIĆ POKLANJA SAMO KEŠ: Pevačica s kovertom u rukama došla na rođendan Stevana Radivojevića, a evo ko ČUVA DECU dok se ona i Boki provode! (VIDEO)

Autor: Aleksandra DIMIĆ

Zabava

07.10.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Boki Grujić bili su gosti luksuzne proslave 30. rođendana poznatog frizera Stevana Radivojevića, a Mia je otkrila šta je svoj prijatelju donela na poklon, kao i ko im decu čuva dok se oni provode.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Mia Borisavljević i Boki Grujić na rođendanu kod Stevana Radivojevića

Pevačica Mia Borisavljević i njen suprug Boki Grujić bili su deo gala proslave 30.rođendana popularnog frizera Stevana Radivojevića. 

Pevačica je otkrila da je na poklon donela pare i da to samo poklanja, a kako se priča da ostavljaju najveći bakšiš, da to i lomljenje čaša zavise i od pesme i od trenutka.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Mia Borisavljević na rođendanu kod Stevana Radivojevića

Mia je svoju liniju nakon drugog porođaja dovela do savršenstva, a tvrdi da je za to zaslužan njen bjuti centar, te da se već vratila radnim navikama. Tvrdi da se sa drugim detetom snalazi dosta bolje i da joj je lakše jer joj je sve poznato, a da bi se ona i Boki opustili, čuvanje dece je prepustila mami i bebisiterki.

Šta je Mia još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading