SVI SE PITAJU NA KOGA LIČI JOVANA JEREMIĆ: Voditeljka Pinka pokazala kako joj izgleda majka, gore društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić poznata voditeljka otkrila je kako joj izgleda majka, a svi pratioci primetili su koliko njih dve zapravo liče!

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić se prisetila detinjstva

 

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić Milošević jedna je od zapaženijih javnih ličnosti, koja privlači pažnju gde god da se pojavi. Svojim ekscentričnim izgledom i osmehom obara sve sa nogu. 

Poznato je da je voditeljka odrasla na Ibarskoj magistrali u kafani kod svojih roditelja, što nikada nije krila, šta više, uvek je isticala koliko je ponosna na životnu školu koju je proživela tokom odrastanja, koja joj je zapravo pomogla u njenoj daljoj karijeri.

 

 

 

Nedavno je isplivala fotka Jovaninih roditelja koji su je odgajali, a sada je ona na svom Instagram profilu objavila fotografije svoje majke, pa uz emotivan status raznežila sve pratioce. 

- Moja majka onda kad je ne nerviram i kad sam dobra (samo je dobro lažem). Toliko slične,a toliko različite. Borba večita. Ali je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam nasledila sposobnost, čast i da sam žena biznismen. Milomir Marić mi je jednom rekao: "E, da mi je samo da vidim ko je tebe takvu rodio!" Evo ko  - stoji na Instagram nalogu popularne Jovane Jeremić.

 

 

Jovana Jeremić odrasla na Ibarskoj magistrali!

Jovana Jeremić poznata voditeljka koju vikendom gledate na ekranima u njenoj autorskoj emisiji ,,Vikend Novo Jutro sa Jovanom" izaziva pažnju gde god da se pojavi. Svojevremeno Jovana je istakla koliko je ponosna na svoje korene, pa se prisetila detinjstva.

- Imala sam kozu Radu koju sam šminkala. Šminkala sam je maminom šminkom, tad su bile one krem senke. Morala je da bude najlepša u selu. Bila je najlepša i najpametnija koza, uvek kad je šminkam ona zažmuri. Ona je bila moja drugarica - rekla je Jovana i time nasmejala prisutne u studiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading